Namn: Lösen:

Kon-Tiki Krabi söker svenska asst. manager

(Läst 1 431 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Kon-Tiki är ett av Thailands ledande AWARE-premierade dykföretag och har erhållit flera utmärkelser för vårt engagemang för den marina miljön. Vi finns i Krabi, Khao Lak, Phuket och Koh Lanta.
Tjänsten är en helårsanställning med möjlighet för befordran, vid dykcentret i Ao Nang och är på heltid. Tillträde 15.11.13.
Tempot kan vara högt ibland, därför söker vi en flexibel, stresstålig person som är ansvarsfull och självgående samt kan ta egna initiativ och snabba beslut. Du behöver ha ett högt säkerhetstänkande och vara serviceinriktad eftersom det är några av Kon-Tiki´s ledord!
Hälften av arbetet inkluderar att hålla PADI-kurser som Discover Scuba Diving, Open Water, Advanced Open Water och även Specialties. I detta arbete ingår även guidning av våra gäster på turer runt Ao Nangs skärgård, Phi Phi öarna och Shark Point Sanctuary.
Andra delen av arbetet är i vår butik, som är väldigt välbesökt under högsäsongen. Du kommer att sälja dykkurser, dykutfärder, snorklingsutfärder och produkter från vårt breda sortiment av dyk- och snorklingsrelaterad utrustning. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot bokningar från våra agenter och du hjälper även till att hålla butiken städad och organiserad. Detta utesluter inte att du utför alla förekommande uppgifter på dykcentret och/eller assisterar dina kollegor. Du kommer at följa ett roterande schema med 3 dagar som instruktör och 3 dagar i butiken.
För att vi ska kunna göra ett bra arbete krävs att du, som vi alla, kan samarbeta med övrig personal & lokalbefolkning. Vi söker en medlem till vårt lag. Din personlighet bör vara positiv och vänlig, både mot gäster, och personal. Vi arbetar hårt, men vill samtidigt ha roligt och en social gemenskap.
Förutom de ovan nämnda egenskaperna har du även:
1) Talang för försäljning
2) IT-kunskaper som databashantering, e-mail och sociala medier är önskvärt
3) PADI Instruktörscertifikat i teaching status
4) Goda kunskaper i att formulera dig i skrift
5) Förmåga att på ett välvårdat sätt kommunicera på skandinaviska och engelska. Kunskaper i andra språk är ett plus men inget krav
Om du tror att det är dig vi söker, kontakta Malene Jensen via e-mail på adressen: manager@kontiki-krabi.com
I ditt mail vill vi att du inkluderar ett CV, nytaget foto samt ett personligt brev där du berättar varför just du vill arbeta för Kon-Tiki Krabi och vad du kommer att tillföra vårt glada och serviceinriktade team!
För mer information om Kon-Tiki, se vår hemsida på www.kontiki-thailand.com
Foto saknas
Malene Jensen 2013-10-16 10:05:22
15 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Det finns inga svar på detta meddelande
«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: