Namn: Lösen:

NAUI Cave Weekend #1: Sala Silvergruva

(Läst 1 867 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Under perioden 31/5 till 2/6 2013 anordnas en NAUI Cave Weekend i Sala Silvergruva.

Dykningen under helgen inriktar sig mot dykare som redan är utbildade till minst NAUI Cave 1. Många av er har redan gjort ett antal dyk i Sala Silvergruva under er grottdykarutbildning. Utöver att ge er chansen till fler besök i gruvan är syftet med weekenden framförallt att samla den relativt stora mängd NAUI grott/gruvdykare som i många fall inte har någon direkt koppling till varandra. Förhoppningen är att på detta sätt knyta er samman och göra tillgången till dykkompisar enklare. Med rätt kontaktnät kan även den relativt nyutbildade dykaren enkelt få tillgång till en större mängd dyktillfällen.

Dykningen baseras på teamets erfarenhet och önskemål och under hela helgen kommer medlemmar i Dykprojekt Sala Silvergruva att finnas på plats för att bidra med hjälp i olika former.

Programmet inleds redan under fredag morgon 09:00 och vi gör två dyk om dagen fredag och lördag samt ett dyk söndag. Boende och mat organiseras av Sala Silvergruva med frukost och middag uppe på markytan och luncher och fika nere i gruvan.

Lördag kväll inleds med att vi tillsammans klättrar på Sala Silvergruvas höghöjdsbana och därefter spenderar vi resten av kvällen tillsammans med övriga besökare på den allmänna dykpub som anordnas parallellt. Givetvis blir pubkvällen för oss som dyker mer en social aktivitet än att sänka så många öl som möjligt, men det är självklart upp till er själva att avgöra om ni prioriterar pilsner under lördag kväll/natt eller dykning under söndag.

Söndag morgon inleds med en guidad tur i de torra delarna av gruvan och efter lunch genomförs ytterligare ett dyk innan det är dags att åka hem.

Kostnaden för helgen är 2890:- och då ingår samtliga aktiviteter, alla måltider från fredag lunch till söndag, för- och eftermiddagsfika samt boende som i huvudsak är förlagt till dubbelrum i gruvans ypperliga vandrarhem.
Det som tillkommer är kostnaden för dryck under middagarna samt dryck i samband med pubkvällen.

Bindande anmälan till dykhelgen enligt först-till-kvarn-principen görs till jonasEMAILpavletic.se samt genom att betala enligt de instruktioner som skickas som svar på anmälningsmailet.

Frågor av allmänt intresse ställs direkt i denna tråd, övriga mer personliga frågor skickas till jonasEMAILpavletic.se

Välkomna till en fantastisk helg i gruvan!
Jonas Pavletic
Jonas Pavletic 2013-04-09 21:09:07
1 825 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

 Visa alla svar

Huvudinlägg NAUI Cave Weekend #1: Sala Silvergruva Jonas Pavletic 2013-04-09 21:09
svara Sv: NAUI Cave Weekend #1: Sala SilvergruvaJonas Pavletic2013-05-12 21:52

«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: