Namn: Lösen:

Oringar till hutlösa priserDu måste vara inloggad för att skicka mail!

Råkade se en annons på "Torget" där en viss dykare ville sälja två o-ringar för 100 kr/st.

Inte för att jag tror att den som köper dem inte kommer att bli nöjd... men o-ringar är faktiskt inte enbart till för dykutrustning vilket medför att de finns i MYCKET STOR utsträckning på den vanliga marknaden!
En o-ring till Extreme Exposure lampa (locket) kostar ca 20:- i precis samma material som orginal, om man inte köper den i en dykaffär.

Sök i gula sidorna på "Maskinförnödenheter" eller nåt liknande och ni kommer att hitta företag som t.ex. Jacking och Lamisa... De vet vad de sysslar med och kan ge dig bättre råd än vilken dykaffär som helst.

Så... köp ALDRIG o-ringar på en dykaffär...
Om man har orginal o-ringen kvar kan man ta med sig den och få en exakt likadan... annars är det bara att ta med sig dykprylen utan o-ring... så fixar yrkesfolket resten!

Dykare är bra på mycket... men fackfolk är nästan alltid bäst och vet mest om sitt område... dessutom är de mycket billigare än dykbranschen.

OBS!!! Man kan inte använda saker som inte klarar uv-bruk under vattnet. T.ex. kan man inte använda förzinkade karbinhakar bara för att de är billigare än de i rostfritt eller brons. Man måste se upp och vara listig om man skall handla "dykutrustning" på andra ställen än på dykaffärer. Kom inte och beskyll mig för att ha rekommenderat er att köpa saker som inte funkar när man dyker.

Det var det om det.
Anders Johnsson
Anders Johnsson 2001-10-24 14:03:00
605 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

 Visa alla svar

Huvudinlägg Oringar till hutlösa priser Anders Johnsson 2001-10-24 14:03
svara SVAR: Oringar till hutlösa priserRoger Lindkvist2001-10-31 22:54
svara Dum frågaAnnika Nyström2001-10-31 23:50
svara Ingen fråga är dum...Anders Johnsson2001-11-01 14:54

«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: