Namn: Lösen:

Skrotletartävling i Varberg med fina priser

(Läst 865 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Varbergs Dykarklubb bjuder i samarbete med Varbergs Hamn in dykare till skrotletartävling!

Information har tidigare gått ut om detta men då saknades vissa uppgifter. Tävlingen sker lördagen den 29 juni 2013 starten går 13:00 och man letar ock bärgar fram till 14:00 då alla dykpar skall brutit vattenytan.


Man tävlar i lag med 2 dykare och 1 landkrabba som hjälper till att få upp det ni hittar. finnas en På plats kommer det finnas en lastmaskin för lyft av tyngre objekt och arrangörerna kan vara behjälpliga som landmän de med. Lagen får lyfta skrot/skräp som de behagar och man får använda så många och stora lyftsäckar som man själv önskar. Tävlingsområdet kommer att vara avspärrat för båttrafik under hela tävlingen.

1:a Pris: 3000:-
2:a Pris: 1000:-

För att deltaga i vattnet krävs dykcertifikat, minst PADI OW eller likvärdigt. Kostnad för att ställa upp är 200 kronor per lag. Minsta antal lag är 3 (tre) stycken och får vi inte ihop till detta kan vi komma att ställa in tävlingen. Har ni inget eget lag kan ni anmäla er själva så blir ni smmanparade med andra dykare i samma situation.

Kostnadsfri luftfyllning före och efter dyket om så önskas samt lättare förtäring ingår. I anmälan anges namn på samtliga dykare samt telefonnummer och mail så ni kan nås och få eventuell information. Meddela om luftfyllning önskas i anmälan som görs senast torsdag 27/6 2013 till:


Björn Gustavsson
sjoebjoern@hotmail.com
0703940429
Rikard Mobratt
Rikard Mobratt 2013-06-24 19:11:47
15 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Det finns inga svar på detta meddelande
«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: