Namn: Lösen:

Det ska börjas i tid!


Din guide till dykuppfostran. Steg för steg.
Album Till album  Till presentation   Visa som bildspel Visa som bildspel   Tipsa en vän  


Du måste vara inloggad för att skicka mail!
GUE Rec 1 Course Director Jesper Berglund går igenom gasdelning med team Mini-Tilja, Svante ser fundersam ut... kan det här verkligen stämma!?
360
Pappa, pappa... utandningsmembranet måste bytas!
535
Svante har uppnått åldern 2år och 3 månader och sköter nu all regulatorservice på egen hand. Här detaljstuderar han en atx50
514
När ditt barn är runt två år kan gasblandning börja introduceras, du bör dock dubbelkolla resultatet tills barnet är i treårsåldern.
574
Jäkta inte ditt barn i utvecklingen, du kan gott vänta tills barnet är upp mot två år innan du introducerar stageflaskor.
601
Att hantera sin spole rätt är ytterst viktigt. Här ser vi att svante fått trassel efter en veckas semester från dykträningen.
578
Det är viktigt att i tidig ålder få barnet att inse hur viktigt det är att ha redundant belysning
722
När det i ettårs-åldern börjar bli dags för gruvdykning så kan en passande hjälm vara svår att hitta.
679
Att få in rätt "team-känsla" tar åtskilliga års träning, introducera redan i ett års åldern möjliga teamkamrater så att de får möjlighet att lära känna varandra redan nu.
794
10 månader. Det är bra att låta barnet ta ansvar i tidig ålder. Här vaktar Svante scootrar medans övriga dykteamet är i stan och fikar.
835
Man kan aldrig nog redogöra för sitt barn hur utrustningsdetaljer fungerar. Här kontrollerar Svante att dräktinflatorn är korrekt monterad.
794
En av de viktigaste delarna i uppfostran är att se till att barnet i tidig ålder känner till dykarna.nu, risken är annars att han eller hon hamnar helt utanför den sociala dyksfären.
800
8 månader. Tänk på att ett normalstort harness kan innebära en del problem för barnet. Dubbeltolvor kan också i vissa fall vara någon överdimensionerade för barn under 1 år. Du kan gott gå ner en storlek utan att behöva skämmas.
905
8 månader. Låt barnet vara med på parkontrollerna. Här ses Svante kontrollera vänsterfickans innehåll.
862
8 månader. Vid det här laget bör ditt barn vara bekant med de flesta dykplatser i området.
967
Vart du som förälder står i dykpolitiska frågor bör inte påverka ditt barn i början, låt barnet själv välja scooter utan att du lägger för mycket egna värderingar i hans/hennes val. Här ses Svante detaljstudera skillnaderna mellan Gavin och Silent.
1081
5 månader. Nu börjar det bli dags att låta barnet själv träna med diverse utrustning. Lindragning är ett lämplig första steg. Är barnet sent i utvecklingen så vänta ytterligare en vecka med linpilar och jumps.
971
Se till att barnet tidigt får vistas i dykrelaterade miljöer. "More is better!"
1143
4 månader. Många läser vid denna ålder sagor och fablisk litteratur för sina barn vilket studier påvisat inte har någon gynnande effekt för barnets dykutveckling. Låt barnet själv studera lämplig litteratur. Här ser vi Svante granska RGBM-tabellers logik.
1347
4 månader. Om ditt barn inte sedan tidigare har en torrdräkt är det nu hög tid att införskaffa en sådan. Här ser vi tydligt att Svante redan har växt ur sin första.
2342
1 månad. Vid denna ålder är det lämpligt att börja marknadsföra de märkesprodukter du anser att ditt barn ska använda i framtiden.
1184
V.12 - Det är bra att tidigt få en överblick av ditt barns position i vattnet. Här ser vi en tydlig tendens till framåtvikt viket kommer att göra frogkicken ineffektiv.
1112
Kommentarer

sida 2 av 2.      Totalt 11 kommentarer.

Anders Nyberg 2006-02-08
Betyg:


Kört hårt....hehehehe

Skrivet av: Anders Nyberg epost 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


[<< Föregående] 1 2

Kommentera albumet