Namn: Lösen:
Mitt fotoalbum - Leon Green ekelin

Promotion


( 1 bilder ) - Land ej angivet - Seminarier, mässor, utställningar
Albumet visat 297 gånger

Promotionbilder!

Malta 2007


( 32 bilder ) - Malta - Blandat
Albumet visat 782 gånger

Tog en trip till Malta för att hälsa på Elin på Oxygéne, blev en hel del bra bilder men mest av allt grym dykning. :) Såg muränor, nakensnäckor och Cuttlefish också men fick inga bra bilder på dom... Kameran gjorde verkligen bra ifrån sig, den funkar tydligen utmärkt bara man lär sig att hantera den rätt, vilket inte är svårt har jag nu kommit på :P

Omberget 30/6-07


( 9 bilder ) - Sverige (Vättern) - Blandat
Albumet visat 641 gånger

Vi åkte en sväng till vättern och kameran följde med på andra dyket. Ola fick leka modell och trots för lite bly så gick dyket bra, en del av dom här bilderna har jag tagit med en fem kilo tung sten i ena handen, vilket jag tycker är värt en grym eloge. ;)

Skår 25/2-07


( 7 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Blandat
Albumet visat 877 gånger

Två dyk i skår, med säl, en massa bägarkoraller, fina anemoner, sjöborrar, knatnål, platfisk mm. Stefan prövade någon gammal skräpig (men funktionabel) helmask. Det skummaste var en temperaturändring på sex grader mellan ytvattnet och bottenvattnet. I ytan var det två grader, men nere vid 25 meter var det ungefär 8, helgalet. Det bästa med dyket var nog ändå de två timmarna av Paris Hiltons nya platta i bilen. ;)

Hällebäck 17/2-07


( 8 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Dykplatser
Albumet visat 515 gånger

Årets första dyk i Hällebäck. Det vart inga undervattensbilder, senaste dyket med kameran vart bara jobbigt för att det var så dåliga förhållanden, så nu tänkte jag att jag skulle göra lite vanliga dyk också (det behövs det med). 4 grader i vattnet, lite varmare på land, inge regn och riktigt fint, blev 2 dyk, sammanlagt 50 min.

Fiskebäcksstrand 4/11-06


( 10 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Blandat
Albumet visat 631 gånger

Ännu ett försök att blöta grejerna nära Gbg. Vi åkte dit med spårvagn igen och min reg krånglade igen, vi plockade serratus igen. Det hela vart ett tevligt dyk, men till skillnad från förra gången så var sikten noll, man såg inte ett juta. Dyket började med att Malin tappade sin mask och jag min fena, jag letade rätt på båda, och sen gick vi ner. Där kom vi inte djupare än 3,8 och där vart sikten sämre (max 30 cm). Nästa gång blir det något annat, men tack för de fina stunderna Fiskebäck ;). (Det blev såklart inga uv-bilder den här gången eftersom jag aldrig såg mer än en halvmeter, men jag fick en fin bild på mitt nu improvade uv-hus, den enda bilden som inte är photoshoppad.:P) Dagen förgylldes dock av en kiteboardare som kom och drog en massa balla hopp mitt framför oss, och gav mig foto-orgasm, fantastiskt. Det är planen för nästa sommar, kite-boarding.

Fiskebäcksstrand 19/10-06


( 5 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Naturdyk scandinavien
Albumet visat 682 gånger

Dykning, fridykning och algplockning med lite foto på allt. Riktigt trevligt, 13 grader i vattnet men Filippa badade ändå. Helgalet. Vi plockade Fucus ceratus (Sågtång) och Ulva lactuca (havssallad)som vi sedan wokade och käkade med pasta. Riktigt gott.

Bassängbad 16/10-06


( 3 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Pooldykning
Albumet visat 685 gånger

Jag och lite vänner i en bassäng. Statisk apnea tävling hade vi med. Jag vann med 2:45 :D

Öckerö 6/9-06


( 1 bilder ) - Sverige (Västkusten) - Fridykning, fensim
Albumet visat 625 gånger

Fridykning och kajak på öckerö, vart bara en lyckad undervattensbild, maneter är tacksamma :)