Namn: Lösen:

Rescue 16-17 februari 2008


Efter att ha fått Rescue i födelsedagspresent för typ 4½ år sen så brakar det plötsligt till och blir kurs helt plötsligt. Och inte vilken kurs som helst, man brakar ihop med en masa gosigt folk från Röda Havet-turen. Halva Fantasea var inblandad och det blev en mycket trevlig och givande tillställning.

Björkvik visade sig från sin bästa sida. Lördag var -2 i luften och klart och soligt (men saaaatan vad kallt att ligga i vattnet och bli räddad) och söndagen var lika bra men inte lika kall.

Andreas, Peter, Mattias och jag på kursen, Filly chef och Janne bestämde. Henrik och Christoffer kom dag II och terrade (som offer) och blev terrade (som DM elever).
Album Till album  Till presentation   Visa som bildspel Visa som bildspel   Tipsa en vän  


Du måste vara inloggad för att skicka mail!
Snö och is och en hög med Waterhousefotografer som appsolut skulle vara med. Björkvik är poppis. Waterhouse stoltserade även med en OW kurs (stackars elever).
130
Janne skeptisk. Det här klarar dom aldrig.
95
För 94:e gången ska grejorna på och nån ska inte dö eller försvinna....
111
96
Matti är helt livlös och jag får smygpussas och Filly kollar att det inte blir tungkyssar och jag släpar, andas, simmar, droppar prylar, släpar, simmar......
98
121
111
119
101
174
87
Henrik och Christoffer, som ska drabbas av all sköns (sjöns? ;-) åkommor i vattnet för att vi ska få släpa, dra, klä av m m briefas. Matti tjuvlyssnar.
112
Mitt i lunchen frestade Filly men en möjlighet att göra mun-till-mun och samtidigt få sig en smakbit. Jag avstod. Är det sånt man lär ut på Rescue?
172
Ett offer eller en räddare?
152
97
Härlig sikt och skönt ljus på väg upp efter att ha stört DM-eleverna så mycket det bara gick. Sällan har folk siltat, smitit, stannat, tappat regger m m som denna dag  ;-)
165
Kommentarer

sida 1 av 1.      Totalt 2 kommentarer.

Andreas Lindberg 2008-03-02


Riktigt bra kvalite på den 7:e bilden uppifrån, coolt med vattnet att det blev en riktigt bra skärpa. Har du fler bilder på mig?

Skrivet av: Andreas Lindberg epost 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Andreas Lindberg 2008-03-02


Ha ha vilka roliga bilder! Ser ut som ett gäng riktiga galningar :-)

Skrivet av: Andreas Lindberg epost 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


1

Kommentera albumet