Namn: Lösen:
Mitt fotoalbum - Tom Petricusic

VIKING CCR ( 3 ) Land ej angivet - Kursdyk, utbildning
Albumet visat 667 gånger
ADAPTER SYRE/HELIUM ( 1 ) Land ej angivet - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 337 gånger
BONEX FÄSTE ( 1 ) Land ej angivet - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 317 gånger
LED video light 11000 lumen ( 7 ) Sverige (Västkusten) - Bilder på dykutrustning
Albumet visat 458 gånger

Bästa som kan köpas för spela video under vattnet .11000 lumen ( 5500 lumen varje huvud ) , 140° super wide vinkel av ljusstrålen .Nästan 2 timmars med 10 Ah batteri.

proTRIMIX ( 3 ) Sverige - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 540 gånger
BONEX – undervatten BMW M5 ( 7 ) Sverige (Västkusten) - Övrigt dykrelaterat
Albumet visat 564 gånger

Uttålighet, hög kvalitet, enkel hantering i vatten och över ytan, stor styrka samt låg vikt är bara några av egenskaper som kännetecknar BONEX-EXPLORATIONS SYSTEME . Efter en längre tid testning av flera andra skotermodeller (SUEX ,SUBMERGE,DIVE XTRAS SIERRA , etc),blev Bonex den utvalda modellen. Då man på västra kusten dyker mest på vrak var vi ute efter skoter som uppfyller höga kriterier när det gäller styrka, uttålighet och låg vikt för en lättare hantering på båten. Den utvalda modellen blev ECOS som första gången presenterades på mässan Das Boot 2012 och som släpptes ut i mitten på året. Efter konsultationen med firmachefen ,Christiane , bestämde vi oss för ECOS modellen med en speciell motor med mer styrka en standardmodellen. BONEX motorer är servomotorer och nästan omöjliga att ta sönder. För start används de nyaste lithiumbatterier som räcker till 150 min. körning i ” Cruise speed”. I fabriken Bonex- motorer kan programeras på ett sådant sätt att de passar till olika dykares behov, t ex går det att skruva upp styrkan på motor om dykaren väger mer eller hastighet om dykaren väger mindre. På utsidan av skotern finns hastigheterjusterare. Skotern har fem växlar som möjligör ”mjukstart” samt att anpassa hastigheten till dykarens behov. På framdelen finns ett handtag där man kan montera extern utrustning. Propeller kan lätt bytas under vatten och över ytan. Skoters skal är tillverkad av kolfiber-material som är väldigt lätt. Skotern är trimmad för salta vatten – 50 g. Utifrån behov kan man lägga till eller ta bort trimm-vikter som finns på framsidan av skotern. Detta är alltså en ny generation av skotrar som för med sig nya kvaliteter och standarder

CAVE DIVE I KROATIEN ( 14 ) Kroatien - Grott och gruvdykning
Albumet visat 649 gånger

CAVE

CCR STAND Meg+HammerHead+Kiss+Pelagian +AP etc. ( 10 ) Sverige (Västkusten) - Hemmabyggen
Albumet visat 900 gånger

Själva idén om CCR STAND kom när vi förstod fördelar med JJ CCR RB med egen stand. Vi bestämde oss för att göra någon form av ”hybridmodell” som skulle kunna användas till många andra modeller och vissa tillbehör på själva stand. Till att börja med använde vi oss av alla modeller MEG CCR för testning av VIKING STAND. Den är anpassad till alla andra CCR med standard kanistern (HAMMERHED, KISS, PELAGIAN, …etc). Vi är i slutfasen av tillverkning STAND av AP CCR med speciella hållare för flaskor. Med hjälp av denna STAND kan man använda flaskor i alla storlekar från 2-11 liter som också står rakt. Vi har även speciell version av EXPLOIRER STAND som går att anväda till stora flaskor. En stor fördel med vår VIKING stand är att man kan lyfta upp den med en hand samt förflytta den från ett ställe till ett annat utan att oroa sig för att den ska välta eller skadas på något sätt. Hantaget bakom huvudet gör det möjligt att enkelt lyfta upp och förflytta CCR från ett ställe till ett annat. En annan fördel är att man kan ta isär den i tre bitar och packa ner inför resor. Det är lätt att anpassa stand till alla höjder och även handtaget går att justera till den behövda höjden.

LEO II ( Canon Eos 550D) ( 14 ) Land ej angivet - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 570 gånger
TECH DIVING - KROATIEN 2 ( 10 ) Kroatien - Vrakdykning
Albumet visat 1203 gånger

SS UTERP (World War II) . 120 m L / 25 m B DJUP: 82 m Hittad 2008

TECH- DIVE KROATIEN ( 8 ) Kroatien - Vrakdykning
Albumet visat 913 gånger