Namn: Lösen:
Mitt fotoalbum - Robert Byström

Sharm el sheikh 2009


( 27 bilder ) - Egypten - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 507 gånger

Familjen åkte till Egypten för att fira jul och nyår. Emil tog dykcert (PADI Open Water). Han var med sina 11 år den överlägset yngsta deltagaren på kursen.

Torö stenstranden 2009-09-06, ej UV


( 9 bilder ) - Land ej angivet - Blandat
Albumet visat 389 gånger

Jag och min son Emil var ute o kände lite på dykning... Lite för kallt för Emil i sin tunna våtdräkt, men han bet ihop...

Blue Hole på Gozo (Malta) juli 2004 - FILM -


( 28 bilder ) - Malta - - KATEGORI EJ VALD
Albumet visat 644 gånger

Del 1............................................... https://www.youtube.com/watch?v=jSkdZcAsZXQ Del 2 .............................................. https://www.youtube.com/watch?v=nElKE-ZnwvA Jag o brorsan ville göra ett bra dyk på Gozo. Jag hade endast 20 dyk i bagaget (bror ca 35) så vi var inte direkt kaxiga när guiden föreslog Blue Hole i värsta stormen. Vi hade blivit erbjudna att få dyka ensam med honom vilket kändes riktigt nice, kunna koncentrera sig på sig själv eftersom man va ny. Just som vi skulle i så tog han med ett dykpar från Schweiz, till våran besvikelse. Han poängterade dock att de inte skulle bli några som helst problem då de hade gjort sååååååå många dyk. Ok tänkte vi. Tjena!!! Tjejjen i paret sabbade hela dyket, totalt nojjig hela tiden. Börja rätt som de var korka upp mot ytan när vi var nere på 30m, jag lyckades få brorsans o instruktörens uppmärksamhet som till slut fick tag på henne (hennes snubbe/boddy var upptagen med o glo på fiskar, märkte inget!?!). Det visade sig efteråt att hon frös, så hon tänkte gå upp?! Kallt tror ni då, det var 25 grader i vattnet! o ingenting hade hon tänkt markera för oss heller, bara dra?!. Instruktören fick hålla henne i handen i princip hela dyket. Ingen koll hade hon på hur hon låg i vattnet heller, for upp o ner som en jojjo, stod rätt upp o ner halva dyket. Ja ja, ni hör hur less man e. Grejjen var ju att det var ett jä-la snack om att jag endast hade 20 dyk med mig innan dyket… Har dykt blue hole senare, ensam med brorsan, superfint! Jätte fina natur- o grottdyk på Gozo. Pröjsar numera alltid en massa extra för att få dyka själv (utan andra par) om de inte är svenskar naturligtvis *ler*. Har bara en massa sabbade dyk i loggen varenda gång man dykt med nått tyskt-, engelsk- eller schweiziskt par. Naturligtvis kan jag inte belasta henne denna gång, det är naturligtvis instruktörens fel som bara kolla antal dyk o sen ville tjäna mer $ i sista sekund. Hon var inte redo… och jag börjar känna att antal dyk i loggboken kanske inte säger allt alla gånger.

Dugi Otok juli 2009


( 7 bilder ) - Kroatien - Blandat
Albumet visat 274 gånger

Gozo nov 2007


( 16 bilder ) - Malta - Blandat
Albumet visat 320 gånger