Namn: Lösen:
Mitt fotoalbum - Michael Zouridis

Dyk i Sverige


( 1 bilder ) - Sverige - Blandat
Albumet visat 265 gånger

Dyk på Rhodos


( 43 bilder ) - Grekland - Blandat
Albumet visat 371 gånger

Bilder från olika dykutflykter på och kring Rhodos.

Vraket efter Pytheas Rhodos


( 11 bilder ) - Grekland - Vrakdykning
Albumet visat 495 gånger

Vraket efter 120m lång fraktfartyget Pytheas som förliste vinter 1966. Pytheas ligger 1,5 sjömil från stranden på -13 m som djupast. Vraket kommer under sommaren 2014 omfattas i dyk-schemat för H2o Rhodes. Bilderna är tagna av Divemastern Yannis Zounis.

Varelser dyk-vår 2013


( 34 bilder ) - Grekland - Marinbiologi
Albumet visat 382 gånger

Manos Bakkalis är en av H2O Rhodes Dive master och den främsta UV-fotografer på ön. Bilderna har tagits på en del olika dykplatser rund ön men mestadels i eller i närheten av Rhodos stad - några av dem är tagna i den omedelbara närheten av populära charterhotellen (i Ixia, mediteranea, Elli osv.)

Grotta Rhodos västkust


( 16 bilder ) - Grekland - Dykplatser
Albumet visat 495 gånger

Ingången till grottan ligger ca. åttahundra meter norr om Kamiros småbåtshamn.

Snorkeling Eli Beach Rhodos


( 11 bilder ) - Grekland - Fridykning, fensim
Albumet visat 431 gånger

Det krävs inte mycket för en skön "nära naturen" upplevelse. Ett glatt gäng med cyklop och simfenor - en strand och en vattentätt kamera.

H2O Rhodes


( 12 bilder ) - Grekland - Blandat
Albumet visat 249 gånger

Hej, H2O Rhodes är den enda säkerhets- och miljöcertifierad dykarskola på Rhodos. Du blir hämtad på hotellet efter önskemål (behöver stressa- tidigt på morgonen) och väljer själv plats och tema (prova gärna vraket efter torpedbåten från andra världskriget). Det finns möjlighet för familjen att följa med och titta på medan ni dyker. Har precis börjat med live-on-board också. Vill ni njuta av dykningen individuellt (inte i grupper av 15 pers) och vara med i dykplaneringen? Tveka inte att titta in till oss. www.h2orhodes.com på facebook rhodes diving