Namn: Lösen:

Pelagian TechPlate


Ställ till Pelagian rebreather med separat montering av flaskor och kanister samt fästpunker för vikter. Vikt 4,9 kg i rostfritt, 1,6 kg i aluminium. Pris 3 990:- inkl. moms. Vid intresse maila info@submersed.seAlbum Till album  Till presentation   Visa som bildspel Visa som bildspel   Tipsa en vän  


Du måste vara inloggad för att skicka mail!
TechPlate tillverkas i 3mm syrafast rostfri plåt alt. aluminium. Klacken till kanistern med separat fäste gör det enkelt att demontera. Vikt 4,9 kg i rostfritt, 1,6 kg i aluminium.
295
TechPlate levereras med 40 mm långa bultar som enkelt kan kortas av vid behov. Ett uttag på framsidan gör det enkelt att skruva fast vikter.
250
Detalj av slitsarna för fäste av vikter.
336
Flaskor och kanister monterade. Vanliga standardlängder på flasksremmar kan användas, det är inte nödvändigt att korta av ändarna då dessa försvinner in omlott i slitsarna.
383
Baksidan med flaskor och kanister monterade. På bilden har vanliga flaskremmar använts till flaskorna och en rem med snabbspänne till kanistern. Idag levereras plattan med kardborrband till kanistern. Självklart går det lika bra att använda slangklämmor.
443
Armband till O2-display. Armbandet har uttag för rem alternativt hål för bungee. Pris 275:-
344
Kommentarer

Det finns inga kommentarer till detta album!


Kommentera albumet