Namn: Lösen:

Skrotdyk Djusholm 050912


För att prova lite utrustning så beger jag mig med min käre svåger Mattias ner till Barracuda-udden en eftermiddag. Bra isteg vid gammal brygga och ev nåt att kika på. Och vad fann vi då???
Album Till album  Till presentation   Visa som bildspel Visa som bildspel   Tipsa en vän  


Du måste vara inloggad för att skicka mail!
Just det, en Citroen (dock en GS, inte en CX som denna som vi hittade i våras vid Käppala). Innan vi fann bilen hittade vi en kanot nerkörd i botten som lutande tornet i Pisa på 4 m djup...
177
Efter mycket tvekande anmälde svåger bilfyndet (inga skyltar, upp och ned på 6 m djup) till polisen. Kim Hagström på Dykassistans (ring 070 736 30 00 om du behöver hjälp) fick uppdraget att hitta och fästa kättingar.
162
På med sylarna och hopp i från trampolinen
140
Trots att Danderyds kommun så noga skyltat. Jag har ALDRIG sett så mycket skit på botten som vid denna badplats - suck!! Grodmännen har Täby kommuns uppdrag att rensa badplatserna i Täby varje vår, bra tips till dykklubbar i byte mot simhallstid el luft.
120
Totalt närvarade 2 bärgare med en bil var, två poliser, dykare med två assistenter. Ingen liten operation.
131
Bilen bryter ytan, lycka och början på en massa bra saker ur föräkringsärendesynpunkt och miljöhänsyn, eller ?????
109
Sakta uppåt, som alla förstår så är bilen vattenfylld och måste tömmas vilket går sakta. Som vissa vet (jag har själv haft 15 citroen) så finns det inte mycket att fästa i och plåten på en gammal citroen är inte alltid så stark.....
137
BRAK! Det enda som kom upp var drivlina och bakaxel. Resten fick dom hämta med grävskopa dagen efter. Olja m m rann ut och det var en allmän röra. Tänk aldrig mer tanken att ta upp en bil ur vattnet ur miljöapekt!
165
Kommentarer

Det finns inga kommentarer till detta album!


Kommentera albumet