Namn: Lösen:
Gästbok ÅSA STRIDS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 9 av 11.      Totalt 108 inlägg.

2005-07-29 22:05:32
Ja,alltså, det där med Torsken Orvar. Jag kanske inte har talat om det tidigare, men jag är släkt med Dr. Dolittle... Men man kan faktiskt SE att han heter Orvar. Så det så!
Mvh, Susanne Dolittle.

Skrivet av: Susanne Paulsen epost 

2005-07-29 21:59:33
Du kan se lite bilder från Dykleif på min hemsida... www.glädje.nu eller www.starkare.com .. Det var faktiskt riktigt bra.. Men lite antiklimax när man kommer från dykning i Norge, som inte riktigt går att jämföra... Du kan se loggarna på min sida...


Skrivet av: Fredric Gustafsson epost 

2005-07-29 21:54:04
finns du på MSN med?

Skrivet av: Fredric Gustafsson epost 

2005-07-29 21:53:12
Hrrrm, Rabbe Huvud... Där var jag ju för ett par timmar sedan.. Riktigt mycket stor fin fisk...


Skrivet av: Fredric Gustafsson epost 

2005-07-29 21:28:34
*skrattar* När drar du upp till Eddy då? 10 dyket?

Skrivet av: Fredric Gustafsson epost 

2005-07-29 19:53:08
Aaaah, tillbaks efter ett par sköna dagar hos Dyk Leif, underbart.... På vägen hem blev det ett dyk för mig hos Eddy med.. Va fasen.. Det var ju på vägen... Så, var det bra i Onsdags?

Skrivet av: Fredric Gustafsson epost 

2005-07-28 16:26:41
Hej Åsa!

Gällande din fråga vilket dykcenter i röda havet jag skrev om i min logg så känns det inte så bra att skriva ut deras namn publikt. Detta eftersom dom då kan uppfattas som sämre än dom verkligen är. Så i och med att e-mail funktionen här på dykarna just nu inte fungerar får vi nog vänta lite med den uppgiften i alla fall tills e-mail funktionen fungerar igen.

Vill dock påtala att även om hyrutrustningen på centret var i dåligt skick så är centret i fråga seriöst i övrigt. Detta kan kanske låta underligt men man måste komma ihåg att i Egypten har en införsel skatten som är extremt hög på sådant som inte producerats i Egypten t.ex. dykprylar. Dessutom är färskvatten i det närmaste lika dyrt som bensin så hur det blir med daglig skötsel av prylarna är nog lätt att förstå. Det är nog snarare regel än undantag att regulatorerna används flera hundratals gånger utan ordentlig service dock inte hos alla center men troligen flertalet. Där av min slutsats i loggen att inte hyra reg utan ta med sig sin egna. Övriga prylar är dock oftast ok att hyra och normalt brukar även bältet till vikterna vara ok, förutom det jag hade oturen att få låna under ett av dyken förstås.

Om du planera för en resa till röda havet och Sharm vill jag passa på att rekommendera dig ett center i Sharm som jag själv anser är det absolut bästa och det är Red Sea Diving College i Naama Bay. Detta center hittar du på webb adressen http://www.redseacollege.com/indexh.html Jag använde mig av dom vid min första resa dit och dom är formligen perfekta i allt inkl service på utrustningen. Red Sea diving college har troligtvis även flest dykbåtar av alla i Sharm, så oftast ser dom till att man inte hamnar på samma ställe mer än en gång om man inte vill det förstås.

Ett annat center som är riktigt bra enligt uppgift från andra dykare jag träffat där nere är http://www.cameldive.com/ Och inte att förglömma vilket jag faktiskt själv gjorde är att på vissa av hotellens stränder finns det möjlighet att hyra både prylar och flaskor. Något dyk utanför hotellets strand kan vara minst lika bra som att följa med en dykbåt ut på någon lokalt site. Har man dessutom otur hamnar man i värsta fall efter liten båttur precis utanför sitt egna hotell och det kan ju kännas ganska snopet påtala vart ni bor för dykcentret och den på båten som bestämmer dyksiten så att ni slipper råka ut för detta. Råkade inte ut för det själv men mötte på dom som gjort det och dom var inte speciellt glada.

Jag har fler tips om Sharm om du behöver, hör i så fall av dig igen när e-mail funktionen här börjat fungera.

Mvh Anders

P.S.
Jag åker iväg till Gotland på måndag nästa vecka och är borta minst den veckan och halva därefter, under den tiden kan jag inte svara på e-mail eller inlägg.


Skrivet av: Anders Andersson epost 

Foto saknas
2005-07-28 12:59:20
Tack själv! Mycket skoj med vraket, när vi väl såg det i dimman... Vi ses säkert igen därute i det blå! /Gisela

Skrivet av: Gisela Blomkvist epost 

Foto saknas
2005-07-26 19:13:13
hej,

tack för svaret, det låter jättetrevligt! jag hör av mig framöver när jag flyttat ner och kommit tillrätta och är dyksugen! ha det så bra tills dess!


Skrivet av: Karin Wibring epost 

2005-07-26 18:36:34
Vi rodnar och tackar för inlägget på forumet.
Ha det så himla vått, Team Paulsen.

Skrivet av: Susanne Paulsen epost 


[« Föregående] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [Nästa »]