Namn: Lösen:
Gästbok KATARINA LJUNGBERGS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 1.      Totalt 9 inlägg.

Foto saknas
2008-07-29 08:19:45
Hej Katarina,

Ar du intresserad av att jobba som sakerhetsdykare och eventuellt instruktor pa ett filmbolag pa Cebu? Vi haller pa med att filma en langfilm som har actionscener under vatten och behover fler dykare sa att sakerhetsdykarna kan jobba i 2-skift istallet for hela dagen.

Du kan kolla lite har om du vill:
http://www.deepgoldthemovie.com/internships

Och hanvisa garna andra till mig som ar minst rescue diver och vill jobba har i minst 2 manader. Vi betalar resa och boende for bade dykare och de som jobbar som body doubles for skadisarna. Oavsett var de kommer ifran. Skickar mer info vid intresse.

Mvh,
Marie Danielsson


Skrivet av: Marie Danielsson epost 

2007-12-14 11:19:34
Hej igen..skulle bara säga att jag bodde på dykcentret under min utbildning,så att jag fick en inblick i hur det fungerar,jobbade under tiden också,hade vart där två ggr innan så jag känner att jag har en ganska så god inblick hur det fungerar..ha det gött//katti

Skrivet av: Catarina Ivarsson epost 

2007-02-20 21:17:46
Hej!
Jag var i Subic vilket är något av ett vrak mecka. Sikten är dock inte lika bra som många andra ställen, mycket partiklar i vattnet. Puerto Galera har sjyssta naturdyk m "tropisk sikt". Båda dessa ligger på huvudön och därför bara en "biltur" från Manilla.

Coron har också ett gäng vrak m lite bättre sikt än Subic. Cebu är ett annat alternativ för "revdyk", det går att se valhaj där...Båda dessa innebär inrikesflyg från Manilla och även om det är billigt valde vi att stanna på huvudön de två veckor vi var på Fillipinerna...

Om du har frågor får du gärna skriva eller maila...

Skrivet av: Peter Eklund epost 

2006-11-03 17:09:41
Låter lockande....! Sätt ett datum i tid bara så kan vi planera in en långhelg. Visade bilder från Röda Havet på jobbet idag. "Den tjejen heter Katarina, hon andas mer ut än in då hon dyker...." :)
Ha det gott /Linqan

Skrivet av: Tomas Lindqvist epost 

2006-11-01 13:26:32
Vet inte riktigt, jag är på jobb i Stenungsund den 16-17 nov och tänkte stanna i trakterna fredag e m och lördagen för lite dykning. Monica m fl från Fantasea har nån resa den helgen till Ellös och det ligger väl i närheten. Får se om jag hakar på det eller om det blir nåt annat. Det står om deras resa på fantaseas hemsida.

DVD:n är klar men jag sitter på tåget till Åhus så jag skickar den på måndag när jag får tillgång till post osv
/R

Skrivet av: Robert Kingfors epost 

2006-10-31 20:04:34
Åkte på magbråck också när jag kom hem. Nu blir det operation, höll på att bli akut.


Nää, nu får jag ge mig. Annars märker du väl att jag är hypokondriker med EM silver i bortförklaringar....
/R

ps
skickar en presentationsbild till dig i rätt format så du kan lägga in den

Skrivet av: Robert Kingfors epost 

2006-10-31 19:32:03
Hej du! Bilderna klara var väl att ta i men jag lyckades efter stort problem och stor muta till en kille på jobbet få ihop en dvd till Tomas, han hade ju inte en bild att kolla på. Jag ska försöka få till en till dig också men det var bökigare än jag trodde (skit bakom spakarna). Hoppas du mår bra, själv lyckades jag drabbas av div skit som öroninflammation, jalla jalla i kistan, feber och lite till som grädde på moset. Men minnena från resan är härliga att suga på lite till. Jag har börjat lägga upp lite bilder i mitt album och jag ska inte glömma bort dig.
Västkusten och dyk om 2 veckor ;-) Mina prylar är på service nu.
Jag hör av mig
/R

Skrivet av: Robert Kingfors epost 

2006-10-30 22:06:17
Chena igen!
jag fick över 1300 bilder av Bobben idag. Tror att han skulle lägga ut några på sin sida här på dykarna, kolla där. Hör av dig om du har vägarna häråt så kan vi kanske bada :)

Skrivet av: Tomas Lindqvist epost 

2006-10-27 09:15:25
tja där!
Hur har du det, klarae sig bihålorna eller... Kanske var där du sparae luft.... ;)

Skrivet av: Tomas Lindqvist epost 


1