Namn: Lösen:
Gästbok MAGNUS GILLES GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 3 av 4.      Totalt 33 inlägg.

2005-09-28 11:23:32
Haha, ser jag ut som nån som skulle sälja nåt för att det är inte tillräckligt DIR?? haha! Åt helvete med all extrimism, från bin Ladin till GUE :) Jag har ingenting emot innovationer och förbättringar, men när folk börjar blanda sig i i vad jag äter och ser ner på mig för att jag har fel färg på min dräkt - ursäkta, det är drygt.

Nädå, jag köpte ett helt paket med nya flaskor, vinge, platta osv (det blev väldigt DIR iofs) - så jag behöver inte den vingen jag hade när jag dök singelpaket längre. Den är iofs säkert bra o ha ibalnd, men jag lägger hellre dom pengarna på deco flaska eller nåt.

Skrivet av: Dmitri Gorski epost 

2005-09-28 08:37:28
Hmm, jag som en äkta ryss har då itne särskilt stort förtroende för hurpass säker säkerheten är på sånna ställen :)
Jag ska nog dit o dyka vrak nån gång täntke jag, har läst lite om det - och det är ju billigt och nära!
Hehe, beggad singelvinge har jag itne sett på ett tag, om alls :) Det verkar som om dom varken köps eller säljs mycket.. Dock *host* har ja min gamla vinge som passar till både singe o dubbelflarror ute på torget till överpris... Du kan testa o dyka me den nån gång om du vill :)

Skrivet av: Dmitri Gorski epost 

2005-09-27 21:25:22
hehe, mjo, ja har lagt märke till lite ukrainska loggar ;)

"luften tog slut på 5 meter, manometern visar 50 bar fel" - jaa... ja tror ja tar med mig egna grejjer om ja ska dit :) Det ryktas om den hel del häftiga vrak i Svarta Havet?

Nice, då får du informationsbrev o allting direkt :) Dom flesta utfärder läggs itne ut på hemsidan, bara dom stora, utan mailas ut till maillistan istället och folk anmäler sig på det sättet! Welcome :) Vi har förresten ett häftigt föredrag om grottdykning på gång på klubbmötet i november nån gång...

Skrivet av: Dmitri Gorski epost 

2005-09-27 20:29:32
Hehe, man är ju it-generationen... eller nåt ;) Så det blir lite dykning, både här o ute i vattnet ibland också! Konsigt nog :)
Jorå, alla är välkommna till KTH DK, fast vi lockar inte folk som itne pluggar aktivt. Det där med kårförening och sånt, men det har vi löst nu. Så det är fritt fram :) Vi håller möten varje månad - kolla när nästa är på sidan - och där får du oftast träffa dom som är mest aktiva i klubben.
Det brukar vara utfärder nån gång i veckan... Nu ska vi tex till vårt eget vrak, Najade på lördag! Ser fram emot. VI har uthyrning av alla grejjer snorbilligt, men inga dräkter tyvärr :)

Jepps, talar, skriver o allt annat :) Rätt så flytande fortfarande sägs det, även om jag har fått en del konstiga melodier från svenskan.... dårå? :)

Skrivet av: Dmitri Gorski epost 

2005-09-27 17:40:09
Hej

Jodå speciellt nu under hösten är det bra med utfärder då vrakdykning är som bäst denna tid på året.

Vi har en del ''schemalagd'' dykning i vårt utfärdsprogram men då det är svårt att få folk at binda upp sig till hålla utfärder med god framförhållning så sker de flesta dyken genom förmedling på vår epostlista.

Kontakta KTH DK genom: kth.dk@ths.kth.se
så får du mer info.Skrivet av: Anders Puranen epost 

2005-09-16 21:29:53
Nitrox ingår liksom på köpet.
När OW-kurserna kommer så får man säkerligen nitrox direkt utan extrakurser. Kort sagt. TECH 1:an är ju faktiskt en nitroxkurs där helium ingår eller tvärtom om man nu vill se det så.

Ser att en nitroxkurs ingå i dina planer. Snacka med Tor Jörgensborg på Oceanictech om att ta en TECH 1:a efter DIR-F (antagligen efter en massa träning) så slipper du gå en extrakurs för jag antar att en TECH 1:a finns som en liten morot hos dig?

Skrivet av: Tomas Asp epost 

2005-09-14 19:31:16
Tack för komplimangen!
MVH
Pär Ahlgren

Skrivet av: Pär Ahlgren epost 

2005-09-14 08:19:25
Därför att administratörerna på sajten anser att jag skriver bra inlägg, och vill därför markera det så att andra lättare kan hitta relevanta inlägg. Jag tror vi är fyra stycken som har stjärna. Vi har inget själva att göra med stjärnan - en dag bara fanns den där efter admins eget tycke.
http://www.dykarna.nu/forum/response.asp?id=125692&main_Id=125692&catId=0
MVH
Pär Ahlgren

Skrivet av: Pär Ahlgren epost 

2005-09-06 15:05:13
Hej Magnus!
Det är i stort samma material som figurerat på nätet. Lite omklippt och med lite extra bildmaterial mm.
Är du intresserad av ett exemplar så sätt in 120:- på PG. 1826881-3 och sedan mailar mig din adress så kommer en film på posten.

Skrivet av: Micke Tilja epost 

2005-08-26 19:13:47
Hej Magnus,
Själv är jag ju faktiskt 187cm och har vägt 97 kg och ändå använt dräkten så det ska väl inte vara problem så, men jag tycker att den är lite tajt om man ska skruva kranar tex. Når som inte riktigt.
Annars så funkar den ju prima, man får väl prova helt enkelt.

Jorå, fundamentals går fint, har ju lite tur på denna då både JJ och David Rhea övervakar - Lägger ju lite extra finess på det hela. Ska spendera hela morgondagen i poolen, kan väl inte säga att man lärt sig något riktigt grymt ännu men det är ju ändå en introduktion och inget annat.

Skrivet av: Andreas Swills epost 


[« Föregående] 1 2 3 4 [Nästa »]