Namn: Lösen:
Gästbok KIRTI CHETTYS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 15 av 16.      Totalt 154 inlägg.

2003-12-01 21:39:00
tjena kirti, såg att du kikat in på min sida idag. vilken slump. jag var inne för första ggn på säkert ett par mån i går.

du får höra av dej om lite findykning sen som sagt. kika även in på tumlarns hemsida. där finns mkt smått å gott i kalendariet nu sen bengt har satt igång.

kommer väl på puben på lör förresten?

hörs / syns

Martin


Skrivet av: Martin Kardell epost 

Foto saknas
2003-12-01 17:01:00
Hur går det med yrseltanterna?

Skrivet av: Henrik Lund epost 

Foto saknas
2003-11-24 14:37:00
Hej igen!

Jag försöker vara lite snabb igen...

1. Vilka månader är bästa årstiderna på Wakatobi?
Vi var där i oktober i år och det var en mycket bra tid. Havet var som en spegel mest hela tiden. (Det är dock inte lugnt under ytan för det, strömmarna var MYCKET kraftiga ibland...) Högsäsongen där är mellan augusti och december med i stort sett likartade förhållanden som vi hade.

2. Vilken reseoperatör skickar resenärer dit?
Vi åkte med Discovery Dive Team och det funkade bra. Jag tror att även Flygfisken fixar resor dit. Vi hade några nätter på Bali innan vi stack till Wakatobi och det kan verkligen rekommenderas. Mest för att man ska hinna sova ut och vara utvilad när allvaret börjar...

Lycka till!

Fredrik

Skrivet av: Fredrik Carlström epost 

Foto saknas
2003-11-24 08:45:00
Hej!

Roligt att du gillade bilderna! Visst var det skillnad mellan Bunaken och Wakatobi. Jämfört med Wakatobi så är Bunaken ganska slitet, man ser att korallerna inte är i bästa kondition. Fisklivet på Bunaken dock fortfarande mycket bra. Man ser kanske inte lika mycket stort på Wakatobi, men som helhetsupplevelse så slår det Bunaken med hästlängder. Husrevet är i världsklass och det finns massor av andra dykplatser. Ett stort plus för min egen del var de fina utrymmena för kameraprylar, både på båten och på resorten.

Skriv gärna igen om det är något annat du undrar över!

/Fredrik

Skrivet av: Fredrik Carlström epost 

Foto saknas
2003-11-18 22:13:00
Gangrändag imorgon! Länge leve HBO:n.

Skrivet av: Henrik Lund epost 

2003-10-20 19:41:00
Hallå där!
Hur är läget? Här är allt bra utan några större förändringar. Något som man anser som positivt i min ålder... ;-)
Det har inte blivit mycket dykning under den senaste tiden. Hade turen att vara i närheten av Bohuslän under en jobbresa. Gjorde ett dyk i Gullmarsfjorden. Mycket intressant och Bohuslän verkar helt klart leva upp till sitt rykte. Visst sa vi att vi skulle ta en träff någon gång framöver när jag är i Stockholm. Usch vad slarvig jag varit. Jag ska försöka få rumpan ur och höra av mig så snart jag är uppe och har tid över. Hoppas allt är bra med dig!
/AW

Skrivet av: Anders Widelius epost 

2003-07-01 17:02:00
Hej, sorry fick ditt medelande för sent.
Japp KTH DK är öppen för icketeknologer
och vi har några stycken av de :)

Om du vill veta mer så är det bara att fråga.
Var webbsida är http://kthdk.for.ths.kth.se/

/Henning

Skrivet av: Henning Schmidt epost 

2003-06-22 21:29:00
Oj, förslag på utrustning är ju inte så enkelt. Alla verkar ju veta bäst i den här frågan och valen är lika många som det finns olika märken. Hur som, jag hittade massor av bra prylar här på dykarna.nu och på www.blocket.se. Min torrdräkt är nog den fulaste som finns men den fungerar och jag köpte den för rätt pris, 1300 kr om jag minns rätt. Det är en stor fördel om man har två flaskor så om jag ska ge någon form av tips så får det väl bli det då. Hoppas du haft en bra midsommar. Själva fick vi utan förvarning vara med på ett bröllop. Mias syrra gifte sig med sin Kjell. Våra små tjejer var brudtärnor. Otroligt fint långt ute i skärgården utanför Loftahammar.

Skrivet av: Anders Widelius epost 

2003-06-13 15:38:00
Hej igen,
Jag har lågvatten/ebb i kassan just nu så jag måste ligga lite lågt ang. Salt. I och för sig min sista arbetsvecka så jag undrar om inte jag ska besöka lite kunder i GBG den veckan. Jag återkommer om jag lyckas sy ihop det men det ser inte jätteljust ut måsta jag tyvärr säga. Visst vore det skönt med lite cocktaildykning. Jag satt igår kväll på dykpubben och pratade med ett par som åker till ett svenskt dykcenter i Indonesien i början av Augusti. Låter trevligt. Hoppas de inte blir störda av skjutglada och illvilliga "locals". På söndag ska jag iof sig ut med dykklubben. Vi åker båt ut till en ö som heter Fjuk som ligger rakt nordväst om Motala ute i Vättern. Jag har aldrig varit där så det ska bli lite kul. Hur har du det med utrustning hemma? Vad har du och vad saknar du? Varför inte ett dopp i Östersjön någon gång. Jag är i Stockholm i stort sätt varje vecka.

Skrivet av: Anders Widelius epost 

2003-06-02 13:15:00
Tjena,
Vi pratade lite Photoshop på båten vid ett par tillfällen. Nu har jag tagit mig i kragen och skaffat PS Elements 2.
KANON! Kolla gärna i mitt fotoalbum. Nivåjustering är ju hur bra som helst på UV-bilder. Jag tog till och med mod till mig och skrev ett litet inlägg. Var i Vätterns kalla vatten för ett par veckor sedan. Det blev två helt ok dyk även om jag saknar mkt fr Hrg, inte minst djurlivet. I mitten av juni ska jag med på en båtutfärd vilket jag ser fram emot. Hur är det med dig? Dykt något? På väg till Bohuslän? Tyvärr har jag inte lyckats ta mig dit ännu.
/AW

Skrivet av: Anders Widelius epost 


[« Föregående] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [Nästa »]