Namn: Lösen:
Gästbok EMILIA DRAKES GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 1.      Totalt 4 inlägg.

2008-06-29 08:12:10
hejsan

Det är en av mina dykkompisar, han heter Håkan Berg, medl. 13907 som äger det hela så kontakta honom om det, han har stenkoll på det ;) Lycka till, dykning m kamera e så mkt bättre;)

cheers
Jessica
Skrivet av: Jessica Lundgren epost 

Foto saknas
2008-05-07 22:10:49
Hej! Ja just det minns att du nämnde att du varit på Bunaken, sorry för det! Visst blir det lite dyrare med live aboard och jag är helt övertygat att du kommer att ha väldigt skoj vart än du åker i röda havet. Om man vill ha ner prisnivån och är lite flexibel så är sista minuten ett tips. Jag susade ner till Hurghada för ca 3-4000 (inklusive enkelrum) och gjorde två dykveckor + nitroxkurs för 5-6000 och det tycker jag var toppen. Vet inte exakta prisläget idag men jag har i alla fall sett lägre sistaminutenpriser. Portugal låter ju rätt trevligt det med för övrigt!

Nej jag har inte vart på det stället på Bali som du nämner. Skulle vara kul att åka dit och uppleva lite mer av ön. Var där 2006 som hastigast och blev positivt överraskad hur intressant och särpräglad kultur de har!

Skrivet av: Kirti Chetty epost 

Foto saknas
2008-05-05 21:11:45
Visst håller jag med om att Egypten och röda havet har bra dykning men man ska nog er en bit söderut för att den ska vara riktigt bra. Fast det är klart, mycket beror på vad man upplevt tidigare. Jag hade precis börjat dyka när jag var i sharm och hurghada. Tyckte då att dykningen var kanon eftersom det var det bästa jag sett hitills.

Ett tipps om du kan tänka dig indonesien framöver är tex Bunaken på norra Sulawesi. Där är det mycket bra väggdykning och lite ävertyrligt att vara där. Dock bara dykning som gäller där.

Skrivet av: Kirti Chetty epost 

Foto saknas
2008-05-05 07:05:56
Hej Emilia! Vad kul att du tagit dykcert! Jag är inte så hemma på Egypten, har bara varit där och dykt 2 ggr i Sharm och Hurghada. Vill du ha det bekvämt med tillgång till städernas nöjesutbud etc så är de ju bra orter, men lämnar enhel del i övrigt att önska vad beträffar dykningen. Reven är rätt slitna där. Med live-aboard kommer du till bra mycket bättre dykning i exempelvis södra röda havet. På sommaren är det tokvarmt därnere men fördelen sägs vara att stora fiskar som haj är mer förekommande i än vanligt i de norra regionerna. Kolla in med resebyråerna tex scuba-travel som verkar rätt inkörda mot Egypten & röda havet. Men varför just Egypten?

Skrivet av: Kirti Chetty epost 


1