Namn: Lösen:
Gästbok JANNICKE BJURSELIUS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 7.      Totalt 61 inlägg.

2011-06-20 15:56:15
Du är välkommen åter!

/Gunnarsson

Skrivet av: Mats Gunnarsson epost 

2011-06-17 09:24:25
Blev det något bra andra dyk i gruvan?

/Gunnarsson

Skrivet av: Mats Gunnarsson epost 

Foto saknas
2010-11-03 08:54:55
Hallå Jannicke

Länge sedan jag såg dig. Vad jag har hört så har du full upp med både arbete och pendling. Glöm bara inte bort att stanna upp och andas ibland :-) .

Vad jag ville? Inget speciellt, mest bara säga hej.

Här leker livet. Allt är bara fint. Full fart är det.

Hej så länge//Antonio

Skrivet av: Antonio Martinez epost 

Foto saknas
2010-06-30 21:57:07
Hej hej!

Tråkigt att det inte blev någon badning alls. Vem bangade först, eller var det ett ”gemensamt” beslut? Det är IG. ;-)

Jo min midsommar var bara bra. Började med att fira den med ett par vänner som har två barn i ungefär samma ålder som våra. Så allt gick fint. Blev sill och potatis, majstång och allt som hör till. Ja, förutom snapsen då. På kvällen arbetade jag till klockan 04.00. Faktum var att jag hade arbetar tre dagar på raken. Midsommar blev mitt tredje pass. Och det dagen var lugnast.

Mycket renovering nu. Rivning, maskering, spackling, slipning, målning, tapetsering mm. Så dykningen får tyvärr kliva lite åt sidan nu. Flyttlasset går om några dagar.

Min närmaste UPPBOKADE dykning är inte förens i Sep "Dyk & seminariehelg". Jaaaaaa, jag vet, att det är jättelååååångt fram. Men det är mest för att hålla mig inne på dyk-spåret och för att ha en liten morot. Jag ska förhoppningsvis bli blöt innan dess. Men var sak har sin tid i livet. (sägs det).

Jag såg att det blir dykning imorgon Tor i gruvan. Men jag ska fixa med huset och därefter ta ner ungarna på Cityfestivalen på stan. Jag får väl tvinga upp mig själv i karusellen ”Kaffekoppen”. :-)

http://www.vasterascityfestival.se/

Ha en jättetrevlig sommar. Dyk på!!

//Antonio

Skrivet av: Antonio Martinez epost 

Foto saknas
2010-06-18 21:56:25
Hallå

Enligt rykten så blev eran gruvkväll lyckad med erat upplägg och med folket som dök. Kul!! Jag läste även någonstans att Rees hade visat en otäck film. Trevlig kille, han kan verkligen spetsa till det med det där lilla extra. Ha ha ha, niiiiice…

Nåja. Jag ville bara mest säga hej på några rader.

Jag hoppas att även du har det gött. För det har jag. :-)

Hej så länge//Antonio ><((((*>

Skrivet av: Antonio Martinez epost 

2010-05-27 12:54:55
Tja!
Jag har sju veckor ledigt i sommar så lite dyk ska det nog kunna bli. Jag och Fredrik har snackat om ett kvällsdyk med Tessi snart och sedan får vi se vad det blir under sommaren. Du får gärna hänga med oss om du vill. Jag är öppen för all gruv/grott dykning. Gärna Sala om det går att få till. Har ju inte sett så mycket där. Likaså A-gruvan där jag gjorde de sista två dyken. SUPER TREVLIGT ställe!

Skrivet av: Fredrick Lindström epost 

2010-05-25 20:41:26
Hejsan!

Säg gärna till om du ska ut och "gruva" dig lite och det finns plats för en till. Blev klar i helgen och är grymt sugen på att dyka! Men det underlättar ju om man har någon att dyka med...Skrivet av: Fredrick Lindström epost 

Foto saknas
2010-03-15 11:02:49
Hej tjejen!

Jag som inte har facebook får som vanligt höra allt sist. Suck ;-)

Gratis Jannicke till din Cave-1!! Bra jobbat. Var Hogge hård mot dig?

Syns snart//Antonio


Ps:
Nu kan du också säga att riktiga "cave-divers" tar kursen hemma i kallvatten! ;-)

Skrivet av: Antonio Martinez epost 

2010-03-10 10:52:55
Ser verkligen fram emot mot att bli färdig med kursen och hoppas!, hoppas! att jag får möjlighet att dyka dom fina gruvorna alla talar om!!

Måste vara ärlig och medge att det inte var vasan jag åkte... Har åkt runt med en pulka efter mig i olika längdspår. Efter en vecka var det nog en vasa jag åkte ändå. Funderar på att först att åka vasan med en pulka!?! Ingen kan vara så korkad att man gjort det innan... *ler*

Skrivet av: Fredrick Lindström epost 

2010-03-08 13:54:56
Vet inte om jag vill veta vem som var där.... :-( Detta medan jag själv drog mig runt i skidspåret och fick ont i alla muskler jag inte trodde fanns på min späda kropp!

Klart du ska med till Lettland!! Bara att prioritera lite annorlunda! Mindre av allt annat och mer dykning. Glömde förresten att du precis komit hem från en resa. Inget synd om dig... ;-)

Skrivet av: Fredrick Lindström epost 


1 2 3 4 5 6 7 [Nästa »]