Namn: Lösen:
Gästbok ERIK SÖDERLUNDS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 2.      Totalt 13 inlägg.

2011-03-22 09:48:46
Erik kommer du hem till sommaren och dyker lite med mig och magnus, Har vi tur kanske vi kan lura med oss henke också.
Ha de gött och hälsa dom där nere från mig.
lycka till med matlagningen

Skrivet av: Thomas Hallström epost 

2010-05-03 15:31:03
Det är faktiskt enklast att göra det i stockholm, runt en 500ing kostar det där.

Åhrmans i Gävle fungerar med, men där vet ja ginte vad det kostar...

Skrivet av: Fredrik Nilsson epost 

2010-04-30 09:25:39
Tjena Erik, hojta till då du kommer upp i sommar. Luft finns i massor, som du ser både Dykklubben, Lennart, Micke, Christine och Jag kan nog se till att du får det.

Flaskor, jag kastar ut litet trådar, jag ha riofs en 15 liter 200 som du kan få för en symbolisk summa men den måste provtryckas så.... Vi ses väl i sommar antar jag...

Skrivet av: Fredrik Nilsson epost 

Foto saknas
2009-08-08 13:55:05
Kolla om Lennart Högberg , pumpare i Lagun (du hittar honom på eniro /sundsvall ) fortfarande är aktiv. Han hjälpte mig + kompisar för ett par år sedan när vi var uppe och dök på Rödevraken bla.
Mvh Tobbe


Skrivet av: Torbjörn Petersson epost 

Foto saknas
2009-06-25 18:30:51
Hej, råkade snubbla över din resedagbok och såg att du nämde att du bland annat har varit snorkelguide i Thailand, undrar lite hur du upplevde det, positivt/negativt och så vidare. Har sökt arbete som det men hör gärna hur andra upplevt det som faktiskt har arbetat som det.
Slängde även iväg ett inlägg på resedagboken men hittade dig nu här,
Skulle va schysst om du kunde berätta lite :)
Med vänliga hälsningar Ellen Andersson

Skrivet av: Ellen Andersson epost 

2009-06-19 12:22:43
Jag lägger oftast litet extrapengar när jag åker iväg och dyker, jag har pengarna som behövs och gillar när saker flyter på som de skall. Jag har bokat mycket liveaboards via scubatravel som har väldigt bra service. Jag har även åkt med Rosetta via dykresespecialisten men det gör jag inte om.

Vill du boka själv så har jag åkt med Tornado marine fleet (typhoon, whirlwind, cyclone etc.), Sea serpent fleet (sea serpent, dreams m.fl samt Emperor fleet (emperor hit, emperor dit m.m). Tornado är bäst i mina ögon. Nu pratar vi dock om lyxklassen, budgetbåtarna har jag betydligt sämre koll på.

Sen kan jag ju inte låta bli att rekommendera Per på phtravel.se för allt som gäller dykresor, oavsett vart man skall. Jag styr över mer och mer av våra resor till honom just för att han är så otroligt bra att ha att göra med och verkligen kan sina grejer. Tänker du planera en resa så är det aldrig fel att dra iväg ett mail till honom först.

Skrivet av: Johan Isaksson epost 

2009-06-17 07:52:23
Bästa dykningen var nog faktiskt Maldiverna, det hade verkligen allt. En bra blandning mellan det medelstora fisklivet som finns i röda havet men saknas litetgrann i sydostasien samtidigt som det var bra makro vilket saknas litet i Egypten om man jämför med Filippinerna etc. Lägger man sedan till att det finns mycket haj och rockor, inklusive bjässarna, så har man en riktigt bra dykdestination. Jag var dessutom aldrig på det riktigt bra ställena i och med att dagarna var uppbokade med dykmedicinkursen.

Filippinerna är också ett fantastiskt land med otroligt varierad dykning. De mer avlägsna ställena som Apo Reef och Apo Island går det knappt att få nog av.

För kallvatten är det nog antingen Narvik eller Åland, men här hemma är jag ju litet vraknörd också. Scapa flow var en upplevelse men Narvik är bättre i mina ögon.


För Egypten skulle jag starkt rekommendera liveaboards till de södra delarna/mellersta delarna. Brothers/Daedalus är grymt fina väggdyk. Området kring St. Johns bjuder på mer varierad dykning men Brothers var bättre på min resa. Landbaserat så är Hurghada en helt hopplös stad, Sharm är värre och Marsa Alam har jag sett väldigt litet av. Colona i Hurghada är dock ett bra dykcenter och det finns gott om fina dykplatser i närområdet.

Skrivet av: Johan Isaksson epost 

Foto saknas
2009-05-30 21:53:58
Jag jobbar kvar i fiskebutiken i Norrtälje, skall dock börja på Polishögskolan i solna den 24 aug.
Bor i Norrtälje sedan ett år tillbaka med min sabo Nelia som för övrigt är ifrån sundsvall (=
vad gör du då?

Ha det så bra
//Thomas

Skrivet av: Thomas Christiansson epost 

Foto saknas
2009-05-25 07:51:26
Tjenare, allt är kanon med mig. Du var en rackare på att dyka intensivt. Hur länge har du varit borta? när skall du tillbaka till svedala då?

ha det så bra

Skrivet av: Thomas Christiansson epost 

Foto saknas
2009-04-27 20:15:32
är det erik från sundsvall????

Skrivet av: Thomas Christiansson epost 


1 2 [Nästa »]