Namn: Lösen:
Gästbok MONGKOL PERSSONS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 1.      Totalt 5 inlägg.

2015-07-24 08:38:27
Hej,

Ja, jag är nöjd med den. Fick den tillverkad av Roger på cadrotech.com. Han har gjort backplate till mig också. Grym och bra priser.

Lycka till!

Skrivet av: Eric Thorén epost 

2014-05-21 22:10:34
Vet inte riktigt hur jag har med skolan då. Du har inte möjlighet på torsdag på torsdagsdyket på ön med klubben eller något? Annars får vi försöka hitta någon annan tid som passar lite längre fram.

Skrivet av: Joel Ahlden epost 

2014-05-21 20:21:40
Går i skolan fortfarande och går på onsdag fram till klockan 12. Sen måste jag hem. Så är klockan ett så där efter någonstans hade passat kanske.Ska köra upp för körkort på tisdag så det brors på lite med det också ifall jag kan komma iväg någonstans.

//Joel

Skrivet av: Joel Ahlden epost 

2014-05-19 22:34:59
Hej. Har nyss skaffat mig en sidemount utrustning och jag bara undrar att ifall du skulle haft tid någon helg eller något och hade varit sugen på att dyka och kanske hjälpa mig och ge lite "tips och tricks" utöver dina egna erfarenheter? så hade det varit väldigt tacksamt!

Håller just nu på med mitt körkort och blir förhoppningsvis färdig så jag får det nästa vecka om allt går som planerat så då är det lättare att komma iväg någonstans.

ha en fortsatt trevlig vecka och hoppas ni har haft det bra i Spanien.

Mvh,
Joel

Skrivet av: Joel Ahlden epost 

2014-02-18 13:46:19
Tjena,
Stämmer nog som du säger att det inte finns någon CE-märkt maskin för side mount. Tror det har mycket att göra med att andningsmotståndet varierar alldeles för mycket beroende på position i vattnet. Sen är det ju tillverkningsvolymerna, det går väl en SM på 300 eller nåt =) Finns ingen större marknad för det.
Min tanke är att ha den för vrak och grotta där det ofta är lite lågt i tak.
Nackdelar? En del. Som jag skrev så är ju andningsmotståndet bra när man ligger horisontellt (lungor i samma höjd som maskinen), men står du upp eller huvudet nedåt så kan man knappt andas. Man får jobba runt problemen för att istället njuta av fördelarna =)

Skrivet av: Nicholas Allen epost 


1