Namn: Lösen:
Gästbok MARCUS ÅKESSONS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 1.      Totalt 3 inlägg.

2012-11-03 01:39:05
Tja Marcus
Jag jobbar för Sea Fun, det stämmer bra det. Håller på att starta upp vårat nya kontor i Khao Lak men är tillbaka i Phuket om nån vecka. Låter som en grym ide om du vill göra din DM och IDC med oss. Gör så här, har du bokat något än? Skicka mig ett mail till min mail diveman4@hotmail.com så kan vi snacka lite mer ostört och så kan jag sätta dig i kontakt med rätt personer där nere. Har du några frågor så e det bara att ställa dom. Sea Fun är ett grymt bolag och när du e färdig med din DM så kommer du vara så reda för din IDC. Våra CD är norsk och heter Bent, en av den mest erfarna CD och har jobbat som CD i en himla massa år. Självklart så om du vill ha svensk vägledning där nere så är jag alltid runt hörnet..

Vi hörs och ses kanske snart
MVH Micke

Skrivet av: Mikael Tärnström epost 

Foto saknas
2012-05-06 15:21:29
Hallo Markus!l
Om du vill ha ett annat alternativ sa kolla in aqua-vision.net vi ar krabis enda idc center,gor bara speedbat turer.
Jag ar enda svenska heltids anstallda instruktoren och vi specialiserar oss inte pa vissa sprak,alla ar valkommna sa du far riktigt bra erfarenhet med att jobba med folk fran alla lander.
Ar det nagot mer sa maila mig info@aqua-vision.net eller m_sund69@hotmail.com
MVH

Magnus Sund
PADI IDCS#77855
ASST.MANAGER
AQUAVISION DIVE CENTER

Skrivet av: Magnus Sund epost 

2012-05-05 05:05:55
Hej Marcus, såg ditt inlägg om Divemasterkurs på Koh Lanta. Skicka gärna ett mail till mig på asst.manager@kontiki-lanta.com om du har några frågor om kursen så svarar jag med mera information om kursen.

Mvh

/ Niclas

Skrivet av: Niclas Andersson epost 


1