Namn: Lösen:
Gästbok TOMMY JARNBRINKS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 1.      Totalt 4 inlägg.

2016-06-29 12:40:56
Hej! Tommy. Jag fixar med "Classik" dykträff i Jönköping. Årets tema är foto. Du får gärna digitalisera gamla bilder och maila dom till mig. Givetvis är du välkommen att besöka oss den 3/9. se bild i mitt album.

Skrivet av: Thomas Helmerson epost 

2014-01-06 14:42:39

Du kan eposta mig på samaka@aziab.com om ni är intresserade.


.......anders.......

Skrivet av: Anders Jälmsjö epost 

2014-01-06 14:35:10
Hej!

Mitt namn är Anders Jälmsjö och jag skulle vilja erbjuda ett litet föredrag till Dykmässan och hoppas att det skulle vara av intresse. Jag har under 14 år levt i Egypten där jag jobbat med dykning. Jag har skrivit ett antal böcker om dykningen där inklusive dykplatsbeskrivningar och illustrationer av dykplatser. Av dom vrak som dyks på i Röda Havet kan jag utan att skryta eller överdriva säga att jag har mycket god kännedom och dykerfarenhet. Jag har satt ihop ett par föredrag som jag turnerat runt med under min tid som dykguide med "Blue O Two" som är ett av dom mest välrenomerade dykoperatörerna i Röda Havet. Om ni skulle vilja kunde jag komma och prata om vrak i Röda Havet och då kan ni själva bestämma hur långt det föredraget skulle vara och om det ska handla om ett par eller flera vrak. Vad tror ni om en sådan ide?

Om ni vill ha lite smakprov på ni kan förvänta er kan ni kolla in min hemsida med information om dykningen i Röda Havet www.aziab.com eller titta i mitt online magasin på samma ämne som heter The EQUALIZER och som ni hittar på www.aziabmedia.com i PDF format.

Cheers
Anders

Skrivet av: Anders Jälmsjö epost 

2013-11-12 11:21:56
Bra jobbat Tomy ! / Per

Skrivet av: Per Lagerberg epost 


1