Namn: Lösen:
Gästbok PETER ABRAHAMSSONS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 2 av 6.      Totalt 53 inlägg.

2010-11-12 10:49:22
Hej Peter!

Jag och en kompis befinner oss just i detta nu på Koh Lanta (Ocean view resort) och undrar hur pass bra dykningen är med tanke på regnen som varit de senaste dagarna. Första gången i tropiska vatten för mig om man bortser 3 dyk förra veckan. Är det som i Sverige att det blir mycket sämre sikt vid kraftig nederbörd?

Vi såg Kon-Tiki på väg till hotellet och det verkade inte vara så långt dit från vårat hotell. Stämmer det? Vi funderar på att titta in någon av de nämaste dagarna i alla fall.

Skrivet av: Christian Prins Tegelmark epost 

2010-10-20 09:56:35
Tjena. Jag har forsokt ringa till ditt center pa det nummer som star pa padi.com men det ar nagon konstig telefonsvarare... Skulle jag kunna fa ditt nummer eller om du kanske ringer upp mig? Jag har numret 0824204176, det galler jobb.
/ Joakim

Skrivet av: Joakim Johnsson epost 

2010-08-31 11:18:12
Jag slängde iväg ett mail med cv och sånt till dig! Hör av dig om du inte fått det!

Tim

Skrivet av: Tim Persson epost 

2010-07-28 08:43:30
Hej!

Grymt bra svarat angående "skillnader mellan att dyka i tropiska och nordiska vatten" i tråden om att åka till Thailand och jobba. Jag tror personligen att du sätter ned hälen med hela din tyngd på en ganska öm tå där. För precis som du säger det är inte enklare för utmaningarna är diametralt skillda från de man möter i Sverige. Även om vi tror det så är man inte superman (odödlig) för att man badat i en dypöl med 2m sikt och +4gr....

Keep up the good work!
// Jonas

Skrivet av: Jonas Andersson epost 

Foto saknas
2009-11-02 13:23:18
Hej igen och tack !
Ber om ursäkt om förra meddelandet blev lite bryskt :) , såg dig på forumet samtidigt som jag hade bråttom på jobbet , ville göra honom en tjänst och förmedla en bra kontakt = dig /Kontiki
Har även hört från andra att ni är bra :) Mvh Tobbe

Skrivet av: Torbjörn Petersson epost 

Foto saknas
2009-10-29 14:33:25
Hej Peter ,
Kan du tänka dig att skicka ett par rader till Patrik i Tumlaren , han har lagt en förfrågan om Krabi
till sommaren en bit ner i forumet .
Ha det gott i Thailand / Mvh Tobbe


Skrivet av: Torbjörn Petersson epost 

2009-06-03 07:14:39
Terve, terve, kompis,

tack sjalv! Joda, Pookye har ratt manga dyk nu och ar faktiskt ute och dyker med tva finlandska gaster i skrivande stund. Det ar varmt som fasen har, bra dykning men jag saknar onekligen den thailandska maten lite grann ... Pookye saknar forstas sitt hemlands kak enormt mycket.

Sag att den kara regeringen i BKK har andrat visumreglerna i mer restriktiv riktning igen, sa det blir nog skojigt inom stora delar av thailandska dykbranchen i vinter, tror jag. ;o)

Hoppas du och Monica har det fint i Sverige i sommar. Som sagt, vad som an hander sa tittar vi nog in och sager hej och sveper ett par Tiger/Singha pa Barracuda. (Lite trott pa Tiger nu, kan tanka mig Singha igen som omvaxling.)

Hej hopp,
Kjell

Skrivet av: Kjell Nylund epost 

2008-10-04 21:43:45
Hallå bossen!
Hoppas att ni hade en skön semester och att ni nu är igång för fullt. Har det kommit igång än eller kan ni sitta på balkongen o dricka Singa hela dagarna? VI är som sagt i Norge och sliter dag ut och dag in på våra jobb för att tjäna ihop pengar till vårens resa. Det ska bli riktigt roligt att träffa er igen och komma ut till välbekanta, underbara dykplatser. Behöver ni hjälp så ställer jag gärna upp o guidar eller tar en DSD, men jag vill även komma ut och göra några nöjesdyk. Vi har inte bestämt när vi kommer och inte hur länge vi stannar, men det lutar åt de först 2 veckorna i feb, jag återkommer när det närmar sig.
Ha det jättebra där nere i värmen. Hälsa Monica, Op, Da och alla andra som jag eventullt känner.

Skrivet av: Olof Hettinger epost 

2008-09-16 14:56:37
Tjena!
Jag kommer vara i Phuket den 5e okt och det verkar som att jag missar sista båten till Phiphi kl 13.30 (?) Så, ofrivilligt behöver jag kolla in på ett ok och billigt hotell, nåt du kan rekomendera?
Har du fullstaff nu?

Skrivet av: Rolf Wiberg epost 

2008-09-01 21:00:06
Bra skrivet om incidenter, säkerhetsmarginaler vid dykning med dator vs. tabell.

// Jonas

Skrivet av: Jonas Andersson epost 


[« Föregående] 1 2 3 4 5 6 [Nästa »]