Namn: Lösen:
Gästbok PATRIK HULINS GÄSTBOK    skriv inlägg

sida 1 av 3.      Totalt 27 inlägg.

Foto saknas
2010-06-18 19:37:43
Tänkte börja dyka för många år sen men så blev det fallskärmshoppning istället. Slutade dock med att planet krasha och klubben gick i konkurs. Fördelen med det är var ju dock att man hittade rätt ;)

Så nu är det Intro + Tech1 som står på dagordningen så man kan dyka de fina grejorna och sen skaffa sig en RB =)

Skrivet av: Urban Classon epost 

2009-07-24 15:27:43
Tackar! Det är svårt att motivera sig att jobba nu...fy vilken bra dykning vi hade!

//Marcus

Skrivet av: Marcus Frenzel epost 

2008-11-04 08:06:22
Ja< det är dötrist men ska man skada sig så är ju nu rätta tillfället, inte överdrivet mycket dykning under vintern för min del :-)

Skrivet av: Charlotte Strömberg epost 

2008-10-12 11:23:57
Hej, ja jag fick svar på frågorna :-) Har kommit hem nu från semestern, 4 dyk sedan piercad trumhinna, så jäkla surt. Å det fanns ingen läkare som snackade engelska så vi fick snällt ta oss till Maputo där en galen ryss ville operera min näsa..LOL. Men det fick han inte, tydligen någon block mellan näsväggen och öronen där av hålet i trumhinnan. Ingen dykning på ett bra tag nu asså. Vi han i alla fall se mantor, sköldpaddor och några riktigt stora fiskar (typ de dubbla mot storlek mot dem i Thailand). Tack för svaren, vi dök med Diversity, de hade bojar i västerna å låg närmast Fatimas där vi bodde.

Skrivet av: Charlotte Strömberg epost 

2008-08-11 08:01:06
Hej :-)
Å nu ska vi se, fick nästan tilt i huvudet när jag fick någon som hade varit där att svara på frågor.
1. Säkerhetsutrustning som du rekomenderar (är det så strömt och kan man försvinna lätt?)
2. Vilket dykcenter använde du dig av och vad var fördelarna/nackdelarna med det?
3. Ska man fixa eget boende eller tjänar man på att bo på ett "center"?
4. Var i moz var du? (vi ska till Tofo, är det tänkt men du kanske vet något bättre)
5. Hur tog du dig till moz och från moz till dykstället? (vi kommer till maputo och tanken har slagit oss att flyga vidare så snart vi kan till närheten av tofo)

Har du några andra konkreta tips som kan göra resan trevligare och bekvämare (andras misstag är ju guld för då slipper man göra dem själv) :-)
Med glada hälsningar Charlotte

Skrivet av: Charlotte Strömberg epost 

2008-08-08 14:54:49
Tjenare!
Det går väl sådär. Är ju opererad för ca en och halv månad sedan. Men lyckades väl få en smäll på örat så trummhinnan brast igen för två veckor sedan....... Jag tror att den har läkt igen men jag vågar inte prova tryckutjämna. Ska på "slutbesiktning" nu i slutet av Augusti. Så det blir till att ligga still och titta i taket tills dess....:-)

He det gött
//Elnertz

Skrivet av: Magnus Elnertz epost 

2008-06-18 20:15:59
Tjenare.
Läste ditt inlägg på forumet om trumhinnan. Jag fick min andra operation nu för en vecka sedan. Plockade stygnen och tog ut "kladdet" ur örat idag, kändes gött.
Jag frågade läkaren om dykningen då sa han att han såg defibitivt inga problem med att dyka lite senare i år, kanske under hösten. Men först ett återbesök i augusti....
Skönt att nån annan som haft problemet visar att det går att dyka igen!

Ha det gött.
//Elnertz

Skrivet av: Magnus Elnertz epost 

2008-05-29 11:33:21
Hej, tack för tipset. Visste redan om det men tack iaf. Har du koll på några andra vrak i området? Jag är på jakt efter fler bra nybörjardyk i närheten av Herräng men funderar även på lite andra saker som ifall du vet om Henny af Vaxholm är bojad t.ex. Alla tips som du tror kan vara intressanta för oss när vi kör igång med utfärder från Herräng mottages tacksamt! Tack å hej!

Skrivet av: Martin Kardell epost 

2008-05-14 16:27:17
Tack så mycket Patrik!

Skrivet av: Jonas Lif epost 

2008-04-23 02:47:21
Lycka till med Kamera köpet!
Ska bli spännande att se dina första foton oavsett kameramodell:)

Tips: Använd manuella inställningar. Träna innan du dyker så du lär dig avstånden för macro och blixt mm. Ställ in kameran på "alltid blixt". Macro högt A och F värde ger fina kort.

Skrivet av: David Rehman epost 


1 2 3 [Nästa »]