Namn: Lösen:

Information om sajten dykarna.nu

Vad är dykarna.nu?

dykarna.nu är en community för sportdykare som alla delar intresset kring undervattensvärlden. Att vara medlem hos oss är kostnadsfritt. Här kan du bland annat logga dina dyk, ladda upp foton, delta i forumdiskussioner och annonsera begagnad utrustning på torget.

Historia

dykarna.nu startades hösten 1999 av några dykintresserade killar som av en slump hamnat på samma arbetsplats och där man insåg att det fanns en stort problem med att hitta dykkompisar och information om dykning på nätet. Snart inleddes skissandet på den första dykcommunityn i skandinavien. Målet för grundarna var att skapa en plats på nätet där man kunde söka och bidra med information men framför allt hitta nya dykkamrater. Sidan växte snabbt och inom något år så började företag att höra av sig för att få annonsera och på detta sätt fick man in pengar för att kunna fortsätta att utveckla och bygga vidare på sidan.

Arbetet med sidan bedrivs idag huvudsakligen av:


Micke Tilja - Systemutveckling, programmering, layout.
Björn Kihlberg - Ekonomi, Server, databaser.
Sara Banderby - Skribent och poddare.

dykarna.nu innehåller just nu:

  • 31 480 användare.
  • 414 556 diskussionsinlägg.
  • 391 263 loggade dyk.
  • 252 368 gästboksinlägg.
  • 281 350 dykfoton.
  • 840 dykplatser.
  • 143 annonser.

Mer statistik får du genom att klicka här.

© Copyright

Programkod, grafik, databaser: © Mikael Tilja 1999 - 2024
Bilder: Bilder som skickas in av användare förväntas vara publiceringsbara.

Det är inte tillåtet att kopiera valda delar genom att printa, lagra på hårddisk eller sända till andra, med undantag för privat och icke kommersiellt syfte.

Kopierad eller sparad information från hemsidan (www.dykarna.nu) får inte säljas eller distribueras i affärssyfte, ej heller redigeras eller kopieras in i någon annat dokument eller publikation, varken i elektroniskt format eller som papperskopia utan vårt skriftliga medgivande

Kopiering, mångfaldigande, överlåtelse, försäljning, överföring, lagring eller på annat sätt distribution av materialet från webbplatsen får inte ske utan vårt skriftligt tillstånd

Obehörigt användande av innehållet är förbjudet enligt tillämplig lag och kan medföra straff- och skadeståndsansvar.

Annonsering

Vill du som företagare annonsera på dykarna.nu? Vi har flera annonsalternativ såsom bannerannonsering och möjlighet att medverka i vårt månadsbrev. Kontakta oss för mer information och priser.

Avsluta medlemskap

Vill du avsluta ditt medlemskap? Börja med att radera eventuella annonser, foton och loggar. Kontakta sedan webmaster. Observera att ditt namn kommer att ligga kvar under de diskussioner som du deltagit i under Forum och Gästböcker.