Namn: Lösen:
dyk -kalender 2017-04-29 ( Dykutfärd )

28 april – 1 maj Photo Weekend på Västkusten


28 april – 1 maj Photo Weekend på Västkusten
I samarbete med Olympus Sverige arrangeras en fotohelg till
dig som brinner för natur- eller undervattensfotografering och
vill umgås med likasinnade och dela med dig av dina erfarenheter
och inspireras av andras. Oavsett vilken kamera du
använder och vilken erfarenhet du har är du varmt välkommen
att delta!
Går du i tankarna på att köpa en kamera är detta ett ypperligt tillfälle att bolla dina tankar / behov med experterna!

Naturfotografering:
Väderöarnas naturreservat, 365 st kobbar och skär bjuder på fantastiska landskap och scenerier. Det finns dessutom gott om knubbsäl och måsfågel som vi hoppas kunna stifta bekantskap med. Med hjälp av båt har vi möjlighet att komma iland på otillgängliga platser och komma nära djurlivet.

Undervattensfotografering:
Utpost erbjuder Sveriges bästa naturdykplatser. Vi möts av vackra bergsformationer och en artrik flora och fauna. Här hittar man b.l.a nakensnäckor i olika färger och former, hornkoraller, sjöstjärnor, torsk, blågylta, tejstefisk och magnifika humrar.

Medarrangörer:
Niklas Nilsson:
Niklas är en välmeriterad och pedagogisk naturfotograf som gärna visar hur du hanterar din kamera på bästa sätt. Under helgen kommer han föreläsa om konsten att fotografera kreativt och för- och nackdelar med kompakt, spegellöst & DSLRkameror. Niklas har många års erfarenhet som fotospecialist och naturfotograf.

Patrik Karlsson:
Patrik är produktspecialist inom UV-foto och finns till hands för att hjälpa till att trimma din fotorigg. Patrik är full av tips & tricks och har 100% koll på allt inom UVfotoutrustning. Han är ett perfekt bollplank om du vill uppgradera din utrustning.

Olympus Under fotohelgen kommer Olympus medverka och en representant finnas på plats för demonstration och inspiration. Det kommer dessutom finnas möjlighet att testa deras fotoutrustning under helgen. Lär mer om Olympus på www.olympus.se

Dyk-Leif - Hamburgsund
Fotohelgen kommer att arrangeras hos Dyk-Leif i Hamburgsund, under en förlängd helg fre- till måndag, 28 april - 1 maj 2017. Du ankommer under fredagskväll och sedan är lördag - måndag fulla dyk- eller fotodagar med inplanerade heldagsutfärder till Väderöarna, där vi gör två dyk per dag som dykare. Om det blåser för mycket för utfärd till Väderöarna så fotograferar vi helt enkelt inomskärs istället.
Pris: 3 995 kr/pers
Vad ingår: Fullpension med kost och logi (del i flerbäddsrum)
hos Dyk-Leif (tag med egna sängkläder/handduk eller hyr på
plats). Dubbelrum och enkelrum kan erbjudas mot en extra kostnad. Tre heldags- utfärder till Väderöarna d.v.s 6 st båtdyk inklusive luftfyllningar och ett fantastiskt trevligt umgänge. Fria landdyk inkl. luftfyllning. Skaldjursafton med dagsfärska lokalfiskade havskräftor (burfångade). Ej dryck, tag gärna med eget.

Dagsprogram Dykare:
Efter en gemensam frukost lastar vi båten och åker ut för en heldagsutfärd till Väderöarna. Lunchpaus i solen på Bohusläns klippor, för att därefter hoppa i vattnet på dagens andra dyk. Observera att det inte blir någon luftfyllning mellan de två dyken, så du måste ha med dig dubbla flaskpaket eller låna 8L/ 300 bar eller 12L/200 bar. Under kvällarna ägnar vi oss åt inspiration och utbildningar i form av föreläsningar, utbildning och demonstrationer.

Dagsprogram naturfotografer:
Efter en gemensam frukost går vi ner till båten och åker ut för en heldagsutfärd till Väderöarna. Vi bekantar oss med ögruppen och letar motiv och vyer via båt eller till fots. Har vi tur lyckas vi även komma nära djurlivet. Under kvällarna ägnar vi oss åt inspiration i form av föreläsningar och demonstrationer. Vad ingår: Fullpension med kost och logi (del i flerbäddsrum) hos Dyk-Leif (tag med egna sängkläder/handduk eller hyr på plats). Skaldjursafton med dagsfärska lokalfiskade havskräftor (burfångade). Ej dryck, tag gärna med eget. Tre heldagsutfärder med båt och guidning till Väderöarna.

Info och frågor:
Undrar du över något gällande eventet innehållet är du välkommen att kontakta Niklas eller Patrik.
Niklas Nilsson:niklas@niklasphoto .se
Telefon 0765-55 69 92
Patrik Karlsson: patrik.karlsson@macriovisi on.se
Telefon: 0708-80 55 95

Boka din plats!
Allt arrangemang ansvarar DykLeif för.
Anmälan sker till Dyk-Leif på telefon +46 (0)525 33080 eller per mail till info@dykleif.se.
Vid bokning tar Dyk-Leif ett förskott för att de ska kunna garantera dig din plats.

Av: Anders Säldemark  Läst: 190 gånger