Namn: Lösen:
dyk -kalender 2019-05-17  Kl 20:00 ( Dykutfärd )

Gourmetdykning DYKLEIF


(English version at the bottom)

Gillar du mat från havet i kombination med fantastisk dykning?
Då får du inte missa denna helg!
Gourmetdykning 18-19 Maj

Vi kommer dyka & njuta som vanligt lördag & söndag.
På lördag kvällen kommer vi festa till det extra mycket med burfångade havskräftor, ostron, kammusslor & smakprover på framtidens mat från havet-tång mm mm...😃
Jonas & Linnea från företaget Catxalot kommer finnas på plats & tillaga smakprover. Jonas kommer även att finnas med på båten för att visa & berätta.


Uppstart med kvällsfika & info kl.20:00
fredagen den 17 Maj
Dykning lördag & söndag. Hemresa söndag 19 Maj

Detta ingår:
Kvällsfika fredag kväll.
2 övernattningar, 2 frukost, 2 lunch,
1 Herrejösses havstema middag,
2 dykdagar med 4 dyk samt luft.

Det går att göra tillägg så som:
Enkel/dubbelrum
Nitrox/syre
Hyra utrustning
Guidning
Hyra sängkläder / handduk
Mera dykdagar

Pris: 3495kr/pers

För bokning:
Tel.0706-20 00 28
info@dykleif.se


ENGLISH VERSION:
Gourmet Diving Weekend 18-19 Maj
Do you like sea food combined with amazing diving?
Then do not miss this weekend!

We will go diving & enjoy as usual Saturday & Sunday.On Saturday night we will party to the extra lot of (freshly caught fish freshly caught) sea crayfish, oysters, scallops and tastings on the future food from the sea "seaweed" Jonas & Linnea from the company Catxalot will be in place to tell about seaweed and offer taste samples.

Start-up with evening coffee & info at 20:00 Friday 17/5.
Diving Saturday & Sunday. Departure Sun 19/5

This includes:
2 nights, 2 breakfasts, 2 lunches,
1 fantastic sea theme dinner,
2 diving days with 4 dives and air.

You can make additions such as:
Single / double room
Nitrox / oxygen
Hire equipment
Guided tours
Hire bedding / towel
More dive days

Price: 3495kr / pers (335 Euro)
For booking:Tel. +46 706 20 00 28

info@dykleif.se

Av: Anders Säldemark  Läst: 196 gånger