Namn: Lösen:
dyk -kalender 2017-04-22 ( Dykutfärd )

Tångdykarkurs 22-23 April


Tångdykarkurs - Ta din grönsaksdykning till nya nivåer 22-23 April 2017

Efter årets succé är det nu dags att anmäla sig till nästa års tångdykning med Catxalot & Dyk-Leif!

Ta din grönsaksdykning till nya nivåer - gillar du god mat & fantastisk dykning är detta helgen för dig!

Välkommen på en dykhelg där vi lär dig allt om framtidens mat från havet - Tång.
Vi kommer att plocka tång medan vi dyker och tillsammans laga fantastiskt god mat på den - från tångchips direkt från havet till en filippinsk musselgryta med sockertång som garanterat får dig att äta för mycket! Lär dig vilken tång som får Mariestads bryggmästare att bli lyrisk, vad nori heter på svenska, var du hittar den och mycket mer.

Håller i helgen tillsammans med Dyk-Leif gör Jonas och Linnea från tångföretaget Catxalot. Linnea är uppvuxen i Hamburgsund och det hon inte vet om mat från havet är inte värt att veta. Hon har dessutom garanterat ätit fler lyrbullar än dom flesta. Jonas är en dykinstruktör som okynnespluggat en massa marinbiologi och har ett stort intresse för allt som finns under ytan, inte minst det som går att äta.

Jonas och Linneas företag Catxalot levererade tången som stjärnkocken Tommy Myllymäki vann Bocuse d’Or EM med i maj 2014 och de levererar tång till stjärnkrogar som Vrå i Göteborg och Esperanto, Gastrologik och Oaxen i Stockholm, förutom att dom håller en massa kurser och workshops om tång.

2995 sek/pers
(Det går att göra tillägg så som: Dubbelrum/enkelrum, Nitrox, hyra av sängkläder/handduk, hyra av utr. )

För anmälan ring Dyk-Leif på tel. 0525-33080
eller info@dykleif.se

Välkomna!!

Av: Anders Säldemark  Läst: 243 gånger