Namn: Lösen:

Annonsera på dykarna

Åter igen ett stort tack för hjälpen med bannern för vrakfotoseminariet, och som vanligt toppar dykarna.nu listan i utvärderingen över hur besökarna fick information om tillställningen. Årets utvärdering visar att 30% av besökarna fick information via dykarna.nu (bland annat bannern), 13% via bekant, 11% via utskick till tidigare års besökare och 9% via P2 - Svenskt Vrakskydd - resten av kanalerna (webbsidor, klubbar, dykcenter, mm) där informationen spridits gav bara enstaka besökare.

/Pär Ahlgren, ordförande P2-Svenskt Vrakskydd

dykarna.nu grundades 1999, är skandinaviens största och äldsta dykcommunity på nätet och växer för varje vecka. Varje dag samlas tusentals dykare på sajten för att diskutera och dela med sig av erfarenheter, foton och berättelser. Styrkan med dykarna.nu är medlemmarna och deras stora intresse kring dykning. Detta gör att ni som företagare i dyk-, foto-, teknik eller resebranchen har möjlighet att marknadsföra er i en selekterad och spjutspetsorienterad målgrupp.

BESÖKSSTATISTIK


Under 2020 hade dykarna.nu 700 400 besök besök varav 386 000 unika. Antalet sidor som visades var 2,8M.

Vi tillhandahåller statistik för er banner så att ni enkelt kan följa upp och utvärdera era annonskampanjer.

MÅLGRUPP


Våra medlemmar består idag av 24% kvinnor 76% män. Snittåldern är 37 år.

ANNONSTILLVERKNING?


Behöver du hjälp med att skapa dina annonser? Våra webbdesigners står till ditt förfogande så du behöver inte ha kunskap kring detta så länge du tillhandahåller material.

INTRESSERAD?


Låter det intressant? Kontakta oss för aktuella priser