Namn: Lösen:

Du är bara någon minut från att bli medlem!
Som registrerad användare får du en egen loggbok, fotoalbum, tillgång till forum och mycket mera! Innan du fyller i formuläret ber vi dig läsa igenom våra riktlinjer och villkor. Hjärtligt välkommen!

Nyhetsbrevet
Som medlem får du automatiskt vårt nyhetsbrev där vi ca en gång per månad skickar ut information om vad som händer på sidan eller om vi har någon dykrelaterad produkt eller kurs som vi kan erbjuda dig. Exempel kan vara KURSER som vi förhandlar fram grupprabbatter på.
Vi kommer INTE ATT SKICKA UT ICKE-DYKRELATERAD INFORMATION och du kan när som helst inaktivera mailfunktionen. Vi garanterar också att vi aldrig lämnar ut din epostadress till någon tredje part.

OBS! - LÄS DETTA!
Har du GLÖMT DITT LOGIN? Registrera dig INTE igen utan KLICKA HÄR.
Har du BYTT NAMN eller BYTT E-POSTADRESS och inte kommer åt ditt lösen, kontakta webmaster.

ALLA FÄLT ÄR OBLIGATORISKA.
INGA ALIAS, FALSKA NAMN, OFULLSTÄNDIGA NAMN ELLER EPOSTADRESSER ÄR TILLÅTNA.

Förnamn:
Efternamn:
Födelsedatum:
Kön:
Epost: (Bekräftelse skickas till denna adress)
Lösenord:
Land:
Jag bor i:
Utbildad genom:
Info om dig:
Jag godkänner villkoren och att mina personuppgifter åvan sparas.
 

VILLKOR

Åtaganden / ansvar
Medlemen åtar sig att följa svensk lagstiftning. All form av pornografi, rasism, förtal, brott mot upphovslagen mm. är förbjuden och kommer vid extrema fall att polisanmälas.
Du ansvarar själv för det material,texter,bilder som du infogar på dykarna.nu. Utsedda administratörer har rätt att radera eller redigera information om de strider mot svensk lag, vår netiquette eller medlemsvillkor.

Dykarna.nu får ej brukas som distributionskanal eller kontaktbas för kommersiella budskap. Epostadresser, namn och tjänster på sidan får ej utnyttjas i kommersiella syften.

Namn och personuppgifter
Dykarna.nu tillåter ej felaktiga epostadresser eller namn, konton med felaktiga eller saknade uppgifter kommer att raderas.
Dykarna.nu har rätt att visa mitt namn och epostadress på sidan samt att digitalt lagra dessa uppgifter samt mitt aktuella ip-nummer.
Om medlemen väljer att avsluta sitt medlemskap på dykarna.nu kommer personens namn att fortsätta vara synligt i foruminlägg och gästböcker.

Dykarna.nu har rätt att säga upp mitt medlemskap utan förvarning.
Dykarna.nu har rätt att använda material som infogats på webplatsen.
Dykarna.nu tar inget ansvar för förlorad information. All information som läggs upp på dykarna.nu bör betraktas som offentlig. Ansvariga administratörer har full insyn i personlig information.

Cookies
Dykarna.nu använder Cookies. Detta är endast för din egen bekvämlighet för att inloggningen ska gå smidigare och vissa funktioner i forumet ska fungera. Genom att registrera mig som medlem på dykarna.nu accepterar jag detta.

Villkorsändring
dykarna.nu har rätt att med omedelbar verkan ändra villkor för medlemskap. Ändringen eller tillägg publiceras på websidan alternativt skickas till medlemmen. Medlemsvillkor gäller tills vidare.