Namn: Lösen:
2020-11-20

Komplett dykutrustning, något defekt

4 992:-


Säljer av all min dykutrustning då den beräknas samla dam under de kommande småbarnsåren, bättre om någon vill använda den under tiden. Allting har använts under 2020 och defekter finns beskrivna i texten nedan.

BCD cressi start pro storlek Medium

Regulator (1:a och 2:a steg) med manometer och analog djupmätare, samt två inflatorslangar. 2:steg huvudreg Apex TX100, octopus Apex TX40. Service behövs.

Flaska 12l "tjock" 232bar, provtryckt

Flaska 10l 300bar, ej provtryckt men trycksatt

-Dykdator Mares Nemo wide- kartong och manual medföljer om jag hittar dem annars lovar jag att printa en manual och skicka med. Fungerar bra med stor display, den går ställa för olika preferenser som säkerhetsstopp, gasblandningar mm. Data överförbar med kabel, laddar inte batteri utan detta byts separat.

2 st masker
1 par boots (extra utöver de som sitter på torrdräkten)
1st liten luva
2 par vantar (1 femfinger 1 trefinger)
1 par halvfotsfenor, en sprucken i plasten
1 styck rullväska som rymmer allting (med lite vilja) men jag brukar ha torrdräkten i separat påse för att inte behöva pressa ihop den för mycket.

Torrdräkt, North gear skaldräkt, läcker som ett såll... Nå det är kanske lite hårt men denna dräkt är något för den som vill renovera själv. Jag lämnade in den på verkstad och fick en offert på fix för 4500:-. Dragkedjan läcker, halstätning sliten, kissventil läcker. Något för hemmafixaren men den har sjukt vacker färg! Dräkten passar mig på 175cm bra. Matchande underställ medföljer, fixat av en gammal televerketoverall.

-blyvikter på bild medföljer ej då dessa lämnats bort som farligt avfall eftersom bly är ett utfasningsämne som inte ska finnas i naturen. Rabatt för detta är redan avdraget i priset -1 krona per kilo ;)

Sakerna finn till beskådning i Gråbo, kan köras till Göteborg med omnejd om det önskas. Testa kan arrangeras om det önskas.


Johan Florentzson   MAILA
Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!
  Västra Götalands län
Komplett dykutrustning, något defekt

Fler dykannonser »