Namn: Lösen:
Linnéa Lilo

Linnéa Lilo

Vid tillfället för intervjun:
23 år, singel, bor i Göteborg tom. den 29 Juni, flyttar då äntligen hem till Norrbotten igen. Är då klar med den 2 åriga utbildningen som heter Anläggningsdykare.
Medlemsnummer: 13560


Hej Linnéa! Kan du berätta lite om dig själv?
Hej! Kul att någon vill veta något om mig, synd att jag har svårt att berätta om mig själv! Arbetspsykologen från Kustbevakningen dömde mig som en introvert person.

Men jag är iaf. född i Umeå, har 2 yngre syskon och 2 snälla föräldrar. Jobbat tidigare bland annat på en biltestanläggning utanför Arvidsjaur som receptionist. Har hunnit resa en hel del, senast Puerto Rico, Barbados och runt öarna där i några månader.

Som person anser jag mig vara lugn och söker en trygg tillvaro. Gillar att måla och skriva dagbok.

Jag har sett att du utbildar dig till yrkesdykare, hur är det att vara tjej i ett så mansdominerat yrke?
Det är så olika från olika firmor, har varit många bra erfarenheter och kul att bara jobba med killar, men jag kan sammanfatta det hela med att jag är riktigt less och kan sakna tjejsnacket.

Dyker du någonting privat eller blir det mest med hjälm och skärbrännare?
Nej inget privat.

Hur ser en perfekt dykdag ut för dig?
Solsken, en bra kock ombord och jätte varmt i vattnet med många häftiga snäckor på botten som jag lyckas samla på mig. Har inte upplevt den dagen. :) än

Vad gör du när du inte dyker?
Just nu i mitt liv så försöker jag ordna med framtiden för den ser oviss ut, tränar till vardags och glider på.

Vad tycker du om dykarna.nu?
Jag tycker det är en bra hemsida.

Du har ju blivit nominerad av våra medlemmar, varför tror du att de är nyfikna på dig?
Jag antar att det beror på mina bilder, killarna i klassen upplyste mig om att en av bilderna blivit topp 100, den bilden som Tomas tog på mig när han tyckte jag skulle stå och posera just så i somras. Sen är det väl inte många tjejer som har B cert.

Vad vill du säga till alla som läser detta?
Inget speciellt faktiskt!

Tack för att du tog dig tid! Ha en fortsatt trevlig dag.
Det var så lite så !!

Artikeln läst 17355 gånger.

Nominera en medlem
Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!Jonas RoosChristian ReslowHenrik L JonssonPål TyreniusCatarina JostéusTor JörgensborgMartin QuenselPeter SteinhoffAndreas SwillsPetter JohansonAnders JälmsjöAndrej HoffmannMirka KinnunenAnnika BonnérKjell NylundMats HorngrenAngelica Rydelius BergmanMicke TiljaJill LundgrenJan WilskeErik RådströmJakob SelbingChristopher ZellAnders ThulinJesper BerglundChristian SvärdAndreas FritzFilip KalinskiChristian Balousa AnderssonTony HolmMats KarlssonInge LennmarkStaffan von ArbinSten MeyerÅke LarssonAnders NäsmanMillis KeeganAntonio MartinezTomas AspRoger Xerxes RosenvingeSofia GulinStefan BarthMark DoughertyPär AhlgrenJonas PavleticAlex DawsonRik GouldErika HeinemanRoger IngeboRahel ZemoiAndreas SannermanSofia SvärdHenrik EnckellUrban LundRaul BäckPer LagerbergTobias ÅbergLinda NormarkRichard LundgrenAnders PuranenTomas PerssonAnnelie PompeFredrik AstlidJohn GulliverLinda HaglundDmitri GorskiMattias VendlegårdCharlotta CarlénMagnus KeijserAnders StåhlMicke WolhardtNils MöllerströmRoland BedeCalle LundinKim DavidssonLinnéa LiloMagnus HagmanBjörn CarlssonUlf ErikssonGöran NilssonJonas EklöfSten StockmannErik Lindberg