Namn: Lösen:
Mirka Kinnunen

Mirka Kinnunen

Vid tillfället för intervjun:
Ålder: 25år
Bosatt: Solna, Stockholm
Dykt sedan: 2007
Antal dyk: 94
Medlemsnummer: 17990


Hej Mirka, allt bra med dig?
Fantastiskt :)

Vem är egentligen Mirka Kinnunen?
Finns det verkligen någon som är så nyfiken? hehe.
Hmm, ja..En positiv livsglad tjej bosatt i solna med min son Alex 6 och sockerdjuret. Ibland för Impulsiv på gott och ont, gillar när det händer saker. Social ensamvarg som ibland kan uppfattas som blyg.

Du har ju blivit nominerad av våra läsare varför tror du att de är nyfikna på vem du är?
Måste blitt nå fel :)

När började du dyka och varför?
Jag började dyka för ca 2 somrar sen i samband med en resa till Sicilien. Ensam och uttråkad bokade jag in mig på ow kursen i Taormina.

Kan du kort beskriva din dykkarriär?
Började som sagt för 2 somrar sen på sicilien, visste redan efter första dyket att jag skulle fortsätta. Väl hemma i sverige så gick jag Aow, träffade lite dykare genom dykarna.nu och investerade i egen utrustning. Varför jag valde att börja med dubbla 12 på en gång vet jag inte, men har aldrig ångrat det. Var väldigt aktiv under 2008 och träffade massor med duktiga dykare som hjälpt mig med min dykning :) Hunnit med en del utfärder. lite Malta, röda havet och öland runt och för mig har intresset för vrak varit störst som nästan för alla andra sthlms dykare.. Over and out !

Har du några andra intressen förutom dykningen?
Klättring och måla

Hur ser en perfekt dykdag ut för dig?
Byter dagen mot en solig/vindstilla helg omborg på en bra stor båt. Ligga och läsa en skitbra bok i solen tills det är dags att dra på torrdräkten och sjunka ner för att se ett välbevarat fint vrak. En bra dykbuddy som jag dykt med innan så vi förstår varandra till 100% hör till. Djupet är lagom så jag hinner se alla detaljerna och maten är klar vid uppstigning..

Har du gjort något favoritdyk som du vill dela med dig av?
Har många dyk jag tyckt väldigt mycket om men det finaste måste ändå vart på Director repenhagen sommarn 2008 med Jacob Selbing. Det kändes magiskt och jag kände mig otroligt liten .

Vad tycker du om dykarna.nu? (och senaste uppdateringen av sajten)
Jag tycker dykarna.nu är jättebra..Har haft massor av nytta den. Och uppdateringen är super bra !

Har du planerat nått kul den kommande tiden?
Jag har en del klätterplaner och förhoppningsvis kommer jag ut på lite kul vrakdykning i sommar .

Vad vill du säga till alla som läser detta?
Go jul och dyk lungt :)

Artikeln läst 11028 gånger.

Nominera en medlem
Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!Jonas RoosChristian ReslowHenrik L JonssonPål TyreniusCatarina JostéusTor JörgensborgMartin QuenselPeter SteinhoffAndreas SwillsPetter JohansonAnders JälmsjöAndrej HoffmannMirka KinnunenAnnika BonnérKjell NylundMats HorngrenAngelica Rydelius BergmanMicke TiljaJill LundgrenJan WilskeErik RådströmJakob SelbingChristopher ZellAnders ThulinJesper BerglundChristian SvärdAndreas FritzFilip KalinskiChristian Balousa AnderssonTony HolmMats KarlssonInge LennmarkStaffan von ArbinSten MeyerÅke LarssonAnders NäsmanMillis KeeganAntonio MartinezTomas AspRoger Xerxes RosenvingeSofia GulinStefan BarthMark DoughertyPär AhlgrenJonas PavleticAlex DawsonRik GouldErika HeinemanRoger IngeboRahel ZemoiAndreas SannermanSofia SvärdHenrik EnckellUrban LundRaul BäckPer LagerbergTobias ÅbergLinda NormarkRichard LundgrenAnders PuranenTomas PerssonAnnelie PompeFredrik AstlidJohn GulliverLinda HaglundDmitri GorskiMattias VendlegårdCharlotta CarlénMagnus KeijserAnders StåhlMicke WolhardtNils MöllerströmRoland BedeCalle LundinKim DavidssonLinnéa LiloMagnus HagmanBjörn CarlssonUlf ErikssonGöran NilssonJonas EklöfSten StockmannErik Lindberg