Namn: Lösen:

Dyk nr: 240, Digerhuvud, Skrevan


DYKARE :
PARKAMRAT :
Micke & Mats Pettersson  
DATUM :
2008-03-21
MAXDJUP :
30,2 meter
DYKTID :
45 minuter
VATTENTEMP :
4 grader
SIKT :
8 meter
VISAD :
452 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Så hade då både Chalmerister med buss och Stefan, jag och blå Duett hamnat på Fårö tillsammans efter en liten trafikincident i färjeläget samt en tveksam ilfärd. Det låg ju trots allt snö på backen och en Duett från 1965 med 3 sommardäck och ett vinterdäck (höger bak för den som undrar) i dryga 90 km/h ger vardagsdramatik utöver Postkodlotteriets nivå.....

Hur som helst var det ett glatt gäng som visade upp sig. Till detta så var vädret helt fantastiskt. Påsken hade börjat (och fortsatte tyvärr) med snö, blåst och kyla i absurda mängder för att vara Gotland. Suck. Hur som helst hade Stefan räknat ut att Diger nog skulle ligga i lä och vara lugt trots +10 m/s vilket var helt korrekt. Solen visade sig också från en nästa klar himmel och med ett Weezle Extreme + så blir ju livet underbart i det läget :-)

Jag parade mig med Micke som jag träffat och dykt med tidigare i Lysekil och hans glada pappa. Bra team och ett fantastiskt trevligt dyk med en hel butik med torsk och 3 stenbitar. Jag som dykt på platsen tidigare men simmat åt höger insåg hur fel det var. Mycket bra och hygglig sikt. Härliga klippor och ett mycket trevligt dyk på alla sätt. Och varmt och skönt och smidigt i understället. Och nice. Mums fillibabba.

2 kg + 2 x 1 kg fotvikt
Faber 300x2x6
260 -> 86
SAC 17,3