Namn: Lösen:

Villkor för medlemskap

Åtaganden / ansvar


Medlemen åtar sig att följa svensk lagstiftning. All form av pornografi, rasism, förtal, brott mot upphovslagen mm. är förbjuden och kommer vid extrema fall att polisanmälas.
Du ansvarar själv för det material, texter, bilder som du infogar på dykarna.nu.
dykarna.nu har rätt att använda det material som du infogar på sajten för eget bruk, vi kommer inte att lämna ut eller sälja något material till tredje part utan medlemens tillstånd.
Utsedda administratörer har rätt att radera eller redigera information om de strider mot svensk lag, vår netiquette eller medlemsvillkor.

Dykarna.nu får ej brukas som distributionskanal eller kontaktbas för kommersiella budskap. Epostadresser, namn och tjänster på sidan får ej utnyttjas i kommersiella syften.

Namn och personuppgifter


Dykarna.nu tillåter ej felaktiga epostadresser eller namn, konton med felaktiga eller saknade uppgifter kommer att raderas.
Dykarna.nu har rätt att visa mitt namn och epostadress på sidan samt att digitalt lagra dessa uppgifter samt mitt aktuella ip-nummer.
Om medlemen väljer att avsluta sitt medlemskap på dykarna.nu kommer personens namn att fortsätta vara synligt i foruminlägg och gästböcker.

Dykarna.nu har rätt att säga upp mitt medlemskap utan förvarning.
Dykarna.nu har rätt att använda material som infogats på webplatsen.
Dykarna.nu tar inget ansvar för förlorad information. All information som läggs upp på dykarna.nu bör betraktas som offentlig. Ansvariga administratörer har full insyn i personlig information.

Cookies

Dykarna.nu använder sig av Cookies. Genom att registrera mig som medlem på dykarna.nu accepterar jag detta.
Annonser från tredjepartsföretag visas på vår webbplats när du besöker den. Dessa företag kan använda information (med undantag av namn, adress, e-postadress och telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Om du vill ha mer information om detta och hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag klickar du här.

Villkorsändring


dykarna.nu har rätt att med omedelbar verkan ändra villkor för medlemskap. Ändringen eller tillägg publiceras på websidan alternativt skickas till medlemmen. Medlemsvillkor gäller tills vidare.

Netiquette

För att alla ska trivas på dykarna.nu ber vi dig följa några enkla riktlinjer.

Undvik personangrepp. Elektronisk kommunikation gör det lätt att reagera spontant på ett sätt som du aldrig skulle göra i ett vanligt samtal med personer som du inte känner. Tänk därför noga igenom vad du skrivit innan du skickar ett inlägg i forum, gästbok eller i ett e-postmeddelande som är kontroversiellt eller innehåller personlig kritik.
Använd ett hövligt språk. Undvik svordomar, könsord och sådant som kan tas illa upp av andra.
Använd forumet bara för att kommunicera med flera personer samtidigt. Rent personliga meddelanden lämpar sig bättre att skicka via e-post, direktmeddelande eller i personens gästbok.
Håll dig till dykrelaterade ämnen i forum och chatt.
Inlägg eller information med ämnen som inte hör hemma på sidan eller som är medvetet missvisande kommer att raderas.