Namn: Lösen:

Dyk nr: 133, Lysekil, Norra Usholmen


DYKARE :
PARKAMRAT :
Pia Carlsson, , VBDT  
DATUM :
2008-07-18
MAXDJUP :
20,1 meter
DYKTID :
43 minuter
VISAD :
415 ggr

Luftdyk. Äntligen fick jag dyka med Ullis igen! Kul!!
Skönt att komma i vattnet igen. Hade varit lite tveksam till denna resa och t o m försökt bli av med min plats pga förkylning, men jag är glad att jag inte hittade någon som ville överta min plats!!

Första dyket med utrustning nr 9 som min egen! Benvikter på plats bara för att mina hjärnspöken inte vill försvinna... Lite problem med öronen vid nedstigning. Gick ner med Pia, Ullis och Kristin. Ullis dök torrt för första gången på länge och det var mitt andra torrdyk för i år så vi fick ta det lite sakta för att få till det. Vi simmade själva ett tag och träffade sedan på Pia och Katrin. Jag testade avvägningen med att ta ett kort och när jag tittade upp igen var Pia och Ullis borta. Blev lite stressad och letade runt, hittade Katrin. Hon tecknade att vi skulle vara parkamrater och då antog jag att Pia och Ullis hittat på nåt eller fotade i närheten. Vi simmade vidare.
Ganska dålig sikt, tyckte bortskämda Maria, ganska mycket silt.
Efter ett tag kom Pia ikapp ochh och tecknade att Ullis var på båten. Jag blev lite orolig, men Pia tecknade att det var ok. Det visade sig att Pia bråkat och försökt få Ullis i posision för ett bra foto och att det då smygig sig luft i fötterna på Ullis dräkt med resultat att fötterna poppade ur fenorna. Been there, done that. Inte mycket att göra då... Borde dock ha gått upp och kollat på ytan när min parkamrat försvann... Vilket jag också skulle gjort om inte Pia försvunnit med henne.

I övrigt ett fint dyk, så spätta. Fotot blev dock lite prickigt av all silt :(

210 -> 80 bar