Namn: Lösen:

Dyk nr: 43, Berggylteskär - Lysekil


DYKARE :
PARKAMRAT :
Marcus Bertilsson  
DATUM :
2002-05-04
MAXDJUP :
26,5 meter
DYKTID :
23 minuter

Inget succédyk direkt. Började med att vi försov oss. Eftersom vi kom ner till Salt ungefär när båten skulle gå kastade vi bara i våra grejor i båten och så bar det iväg. När vi väl kommit ut till dykplatsen och monterat på oss hela utrustningen upptäcker Daniel att han inte har någon luft i sin flaska. Blev till att stanna på båten för honom. Surt! *hehe*

Själv skulle jag göra mitt första dyk med min nya regulator. Octopusen började friflöda direkt jag kom i vattnet och det gick inte att få den att sluta. Grrr! Nåja, ett kort dyk kunde väl jag och Marcus göra i alla fall. Jag gick ner med bubblorna sprutandes runt huvudet. Dock kan man i alla fall säga att det var en mycket lättandad reg som jag hade, den riktigt sköt in luften i munnen på mig. *ler* Trots allt fick jag och Marcus ett riktigt trevligt dyk med mycket fisk, krabba och även en liten hummer. Första hummern jag sett i år tror jag?

Anledningen till att octon friflödade visade sig vara en liten detalj som jag tror hette sätet? Fabrikationsfel i alla fall. Anders bytte ut den när vi kommit in till Salt och nu funkar reggen perfekt. Tack, Anders!

Luft 280/70
Vattentemp 7-9 grader