Namn: Lösen:

Dyk nr: 217, Fossen, Gullmarsfjorden


DYKARE :
PARKAMRAT :
Jonas Rölander & Nicklas Åkerlund  
DATUM :
2009-05-31
MAXDJUP :
30,0 meter
DYKTID :
44 minuter
VISAD :
554 ggr

Då var frukosten intagen och stugan avstädad. Ett sista dyk kvarstår innan det är dags att runda av helgen och fara hemåt. Lyft av morgonens upplevelse med kameran i hand följd den med även på detta dyk.

Dock så kändes det väl i vatten inte som att jag återigen ville se ett dyk genom en 2,7” LCD-skärm och kameran lämnades därför hängande i D-ringen större delen av dyket. Dyket var givetvis bra som alltid. En massa små och mellanstora varelser sågs. Vi hittade en fantastiskt trevlig skreva på ca 30 meters djup som vi följde merparten av dyktiden. Där fanns allt från Trollhummer till något som jag gissar var Vitling.

Väl uppe vid ytan packades det in i bilar, dracks lite kaffe innan resan tillbaka till verkligheten påbörjades. Det är kul att ha dykhelg men var också skönt att komma hem och träffa familjen!

Nu är jag hyfsat trött på både Fossen och Skår så nu får det snart bli ändring. Tyvärr är jag av den sorten som har svårt att dyka på nya ställen då man vet vad man har men inte vad man får… Någon får snart tvinga med mig till Ormestad, Dännäs Huvud, Jordfall, Hällebäck eller något annat för mig nytt och spännande!