Namn: Lösen:

Dyk nr: 118, Broarna, Nedansjö, Stöde, Sundsvall


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2003-09-08
MAXDJUP :
6,4 meter
DYKTID :
65 minuter
VATTENTEMP :
14 grader
SIKT :
3 meter

Vår plan var att fara till Röde för att fotografera men några kilometer innan Alnöbron var det stopp i trafiken (pga en trafikolycka uppe på bron fick vi senare veta). Vi stod där en bra stund när Hasse började leka Michel Jackson... -"Var tusan la jag nycklarna!?"
Efter lite letande fick vi inse att dessa inte var med i bilen så det blev till att vända om och fara hem. Efter lite letande så hittade vi på några barn som hade hittat dessa utanför hans hus.

Vi planerade om dyket. Hasse kom men ännu en bra idé på en ny dykplats (jag börjar få gåshud så fort han nämner nya dykplatser numer). Vi for till Nadansjö och simmade uppför det långa vik där det tidigare funnits en by.
Sikten blev sämre och sämre för varje fentag och när den var näst intill obefintlig vände vi och tog oss en titt under broarna istället. Där såg jag mycket abborre och en gädda alldeles brevid mig. Vi hittade även en hög med ammunition.

När vi passerat broarna hittade vi kadavret efter en av ko. Yick!
Skyndsamt simmade vi vidare ut mot fabriken och avslutade dyket med att psyka abborrar med hjälp av lamporna. Jag fick ett skrattanfall så jag trodde reggen skulle hoppa ur munnen.