Namn: Lösen:

Kvinnor och män som dykare - är det någon skillnad?

Publicerad den 29 mars 2007  (Läst 2 543 gånger.)


Lördagen den 14e april hålls ett seminarium på Universeum i Göteborg om skillnaden mellan män och kvinnor som dykare. Föreläsare är bland andra Förbundsläkare i Svenska sportdykarförbundet, Hans Örnhagen, Lena Ehrenström, Dykläkare FeelGood Göteborg, Birgitta Forsén DK Kraken, Göteborg samt Marguerite S:t Leger Dowse Research coordinator, Diving Diseases Research Centre, Plymouth.

250 kr inklusive entré till Universeum och enklare fika.

Läs mer på:
http://www.universeum.se/index.php?option=com_performs&formid=20&Itemid=274Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2007-03-28
Unikt vrakfynd funnet i Stockholm skärgård
Ett mycket välbevarat handelsfartyg från 1600-talet har hittats utanför Dalarö i Stockholms skärgård. - Det är det bäst bevarade vraket av den här ..»

D/S Nordstjernen

2007-03-26
D/S Nordstjernen
Under helgen har det varit stor aktivitet på hurtigruttskeppet D/S Nordstjernen som förliste i Raftsundet under dramatiska omständigheter natten till ..»

Dykolycka i Limhamn/Ön

2007-03-25
Dykolycka i Limhamn/Ön
En kvinna skadades i en dykolycka vid piren på Ön i Malmö strax efter klockan ett på söndagseftermiddagen. Enligt de första rapporterna är tillståndet ..»

Tre dykare döda efter vrakdyk i Florida

2007-03-20
Tre dykare döda efter vrakdyk i Florida
Enligt de första rapporterna gjorde dykarna ett antal grundläggande fel som bidragit till olyckan. Enligt polisen har dykarna inte använt sig av en navigeringslina ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »