Namn: Lösen:

Liv mot alla odds - Svensk naturdokumentär

Publicerad den 16 maj 2016  (Läst 4 129 gånger.)

Foto: Armin Mueck
Foto: Armin Mueck

Havet har länge ansetts som en outtömlig resurs, men i dag vet vi att många havsområden är tomma på sina invånare och att allt fler arter håller på att försvinna. Var finns de kvar, alla stora fiskar, som t.ex. dyklegenden Jaques Cousteau filmade i början av 50-talet? Finns det fortfarande platser där fiskar och annat marint liv kan reproducera sig ostört? Armin, Birgitta och Nanna Mueck söker svar på dessa frågor, och med segelbåt ger de sig ut på en långväga dykexpedition, där de besöker havsområden i Medelhavet, Atlanten och Skandinavien.

Filmen är 59 minuter lång och är en samproduktion mellan Crystal Water Film Production och SVT
Taggar:  På TV
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

NAUI har fått en ny Sverigerepresentant

2016-05-13
NAUI har fått en ny Sverigerepresentant
Thommie valde att förkovra sig inom dykning, i den världsomspännande dykorganisationen NAUI som är väl känd för sitt motto: ”Dive Safety Through Education”, ..»

Granzow startar webbshop med kompressorer och tillbehör

2016-05-04
Granzow startar webbshop med kompressorer och tillbehör
PRESSMEDDELANDE Som ett led i att anpassa oss till den nya handeln, lanserar nu Granzow en Webshop. Här kan ni handla ett urval av Bauer högtryckskompressorer, ..»

Omkomen dykare återfunnen efter 21 år

2016-05-02
Omkomen dykare återfunnen efter 21 år
Under helgen gjorde dykare en skrämmande upptäckt under en utfärd till vraket Paula Faulbaum utanför Landsort. Två dykare som skulle fotografera upptäckte ..»

Ny syresensor från Poseidon

2016-04-27
Ny syresensor från Poseidon
PRESSRELEASE (På engelska) New lifetime oxygen sensor gives failsafe diving After 5 years of extensive R&D testing and design iterations, Poseidon ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »