Namn: Lösen:

Scubatravel gör en insats för miljön

Publicerad den 15 mars 2019  (Läst 1 204 gånger.)


PRESSRELEASE
Årets tävling är både viktig och kul med grymma priser för dig att vinna. Vi startar med att dela ut 500 nätkassar på DykMässan - The Swedish Dive Show och sedan är det upp till Dig att göra en insats. Plocka skräp på en strand eller under ett dyk någonstans i världen. Tävlingen pågår till 29 feb 2020!

Du taggar #scubaclnuphero med ett snyggt foto på Fb/insta och deltar i vår gemensamma insats att göra vår värld lite bättre.

Under dykmässan som går av stapeln i Göteborg denna helg så finns nätkasse att hämta upp i Scuba Travels monter.

Bland priserna finns 2 fina Liveabordresor så passa på och gör en insats för miljön samtidigt som du tävlar.Taggar:  Scuba Travel Miljö
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Felaktigt batteri fick dykdator att explodera

2019-02-16
Felaktigt batteri fick dykdator att explodera
Vi var på plats i Düsseldorf under den stora mässan "Boot" när en kraftig knall hördes i mässhallen. En dykdator hade av okänd anledning exploderat i ..»

Dykdator med inbyggd undervattenskommunikation

2019-02-08
Dykdator med inbyggd undervattenskommunikation
Dykdatorn, som kallas "Oceans S1 Supersonic", använder ultraljudssensorer som gör det möjligt för dykare att skicka ping-meddelande mellan varandra genom ..»

Nanight lanserar batterikanister för värmevästar

2019-02-06
Nanight lanserar batterikanister för värmevästar
Svenska Nanight, tillverkare av dyklampor, släpper nu ett batteripack anpassat för värmevästar. Acket har en kapacitet på 95Wh och är byggt av Panasonic ..»

Nya gifttunnor kan ha upptäckts i vinterviken

2019-02-05
Nya gifttunnor kan ha upptäckts i vinterviken
I vinterviken i Mälaren har det sedan tidigare slagits larm om misstänkta gifttunnor som dykare har påträffats. Nu har ytterligare tunnor hittats, det ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »