Namn: Lösen:

Dyk nr: 180, Dyviksvraket


DYKARE :
PARKAMRAT :
Robin Elvin  
DATUM :
2007-09-23
MAXDJUP :
13,7 meter
DYKTID :
37 minuter
VATTENTEMP :
12 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
411 ggr

Ett förmiddagsdyk med Robin, Anders och Johan. Bilfärd på ca 1h10 och sedan snabbt på med grejorna eftersom de andra redan hade varit där ca 30 min och var nästan klara.

Riktigt kanonväder med 15 grader och trålande sol! Promenad till udden och inga kossor alls idag! Bara några blajor som man gärna undviker att trampa i...

Ner vid vassen och linan ut till segelbåten, ett par varv runt den och sedan linan till huvudmålet. Några varv runt åp olika nivåer och sedan in under takbjälkarna i kommandohytten och ut genom takhålet. Slutligen en sväng runt klipphänget på vägen tillbaka och sedan upp lugnt och fint.

Hade lånat ett par extra kilo av Johan men jag tror nog att jag kan skippa dem nästa gång. Är ju lite osäker på avvägningen, nu utan IQPacken...

Fortfarande tveksam till Optx-linserna - får prova en gång till innan jag dizzar dem! Fortfarande lite svårt att nå kranarna, trots att jag släppt lite på remstället.

De andra slappade i solen vid vattnet, för att göra ytterligare ett dyk. Hade gärna gjort det men jag hade lovat att komma hem tidigt så jag åkte hem direkt.

LUFT
Gen.djup: 9,7 m
Temp: +12C
Sikt: ca 5 m
Dräkt: TORR + 200
Bly: 2 kg (fast kan nog skippa dem)
140 BAR -> 100 BAR (2 x 12l, 200BAR)
SAC: 13,2 l