Namn: Lösen:

Dyk nr: 320, S/S Ingrid Horn, Toklo/Ersholmen (Viola II)


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2008-04-12
MAXDJUP :
36 meter
DYKTID :
45 minuter
VATTENTEMP :
2 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
578 ggr

Samåkte med Tilja och Petter ut till Karlslunds marina där vi mötte upp Niklas, Jakob och Marcus tror jag han hette. Vi lastade i båten och tog Ingrid som förstadyk.

Herr och fru Näsman ink. deras två barn lotsade oss safe and sound ut till Ingrid, som idag bjöd på riktigt trevliga förhållanden. Det var ljust och bra sikt. Det var flera gånger som jag höll för min lampa och bara låg och svävade i dunklet och kikade på de andra vars lampor man såg glimma till lite här och där. De senaste dyken jag varit här så har jag känt mig i lite dålig stämning, haft lite koldioxiduppbyggand och annat strul. Men idag stämde allt och det var supersoft att glida ner i mörkret och runda bygget och sedan glida upp och hänga och mysa runt aktern och kika runt...

Vid pricken på vägen tillbaka låg vi å lajade runt lite och Tilja visade musklerna genom att bryta itu en gammal kätting till småbitar... jag blev nästan lite impad. Själv härjade jag runt i dyn och byggde in mig själv i ett siltmoln... bara så där så jag fick vara mig själv för en liten stund.

Parkamraters loggar:
Micke Tilja - "Kostervraket"
Micke Tilja - Dalarö - "s/s Ingrid Horn"