Namn: Lösen:

Gruvdykning i DNs VR app

Publicerad den 17 maj 2017  (Läst 3 024 gånger.)


Dagens nyheter har nyligen introducerat en ny webbplats samt en app där man genom 360-gradersteknik kan få upplevelsen av en helt omslutande vy. Har du dessutom ett par VR-glasögon blir upplevelsen ännu mer närvarande.

I den senaste filmen får vi följa dykarna Filippa och Martin som dyker i Tuna Hästbergs gamla gruva och uppleva känslan av att befinna sig långt under marken i denna miljö. Så på med VR-glasögonen och ta en titt!

http://vr.dn.se/

Hämta hem appen:
https://itunes.apple.com/se/app/dn.vr/id1112077298?ls=1&mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.dn.dnvrAv: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Dalarövraket identifierat

2017-05-08
Dalarövraket identifierat
Fartygets identitet har varit okänt, fram till nu när efterforskningarna gett resultat. Det har visat sig vara svenska flottans fartyg Bodekull, som sjönk ..»

DYKCHARTER.SE Utökar verksamheten med ny båt

2017-05-03
DYKCHARTER.SE Utökar verksamheten med ny båt
PRESSMEDDELANDE Sedan Dalarö Dykpark öppnade har dykningen i området ökat och för att svara på efterfrågan har nyligen ytterligare en båt förvärvats, ..»

BALDER Quick On slang från SI-TECH

2017-05-01
BALDER Quick On slang från SI-TECH
Den nya BALDER Quick On slangen innehåller få o-ringar och komponenter (vilket förenklar underhåll och användning). BALDER Quick On slang är en lågtrycksslang ..»

Sublight får ny ägare

2017-04-26
Sublight får ny ägare
EmbeddedArt AB är redan en stark aktör inom undervattensteknik som kommer kunna förvalta varumärket genom att satsa på ännu bättre kundfokus samt vidareutveckling ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »