Namn: Lösen:

dykarna.nu stängs tillfälligt ner.

Publicerad den 28 maj 2003 

Dykfränder,
Tack vare Ert stöd i form av "frivillig medlemsavgift", samt ett stödköp i form av annonsplats från Oxygene och Svenska Waterproof, är vi nu på god väg att ordna med egen server och lina. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att sidan kan vara nere under några dagar pga flytt av server och ompekning av domän mm. Någon gång under Onsdag den 28-Maj stänger vårt nuvarande webhotell ner sajten, sedan håller vi tummarna för att vår nya lina, burk och ompekning av domän fixas pronto. Vi hoppas att Ni har överseende med dessa driftstörningar och hälsar Er snart välkomna till vårt "egna" webhotell, tack vare Er.

Vi meddelar er med ett utskick på mail när sajten är igång igen.

Dive safe
Henrik, Micke, Daniel, Stefan, Jojje och BjörnTaggar:  Om sajten
Daniel Fröberg

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2003-05-02
Undervattensarkeologi i Motala ström
Under perioden 5/5-15/8 kommer arkeologer från Bohusläns museum att utföra undervattensarkeologiska undersökningar i Motala ström i anslutning till ..»
2003-04-29
Fridykare omkom i Gullmarsfjorden
En man och en kvinna i 20-årsåldern utförde under måndagen fridykning tillsammans med tre apparatdykare i närheten av färjeläget vid Skår på Bokenäset. Kvinnan ..»
2003-04-24
Fiskeodling i Lövsta kalkbrott
Vid det populära dykmålet "Lövsta kalkbrott" i Vagnhärad kommer det att bedrivas kommersiellt fiske från och med vecka 17. Följande information har ..»
2003-04-10
Saknad dykare hittad död.
Mannen hittades med hjälp av undervattensradar och kameror på cirka 30 meters djup i samma område som olyckan skedde på onsdagen. Räddningstjänstens ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »