Namn: Lösen:

Riktig dykklubb på nätet

Publicerad den 2 december 2010  (Läst 1 957 gånger.)Dykarklubben Nätdykarna är en nybildad klubb som uteslutande ska existera online och som skall utgöra ett komplement till lokala dykklubbar runt om i landet, genom att erbjuda de fördelar som ett klubbmedlemskap ger till medlemmarna rörande exempelvis försäkringar, medlemstidning, mm.

DK Nätdykarna är medlem i Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) som i sin tur ingår som specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF), European Underwater Federation (EUF) och Confederatin Mondiale des Activités Subaquatiques (CMAS). Som medlem i klubben kommer man kunna ta del av de möjligheter som detta medger, exempelvis erbjudanden och förmåner som SSDF och RF har tagit fram till både föreningar och medlemmar.

Idag består klubben av en interrimsstyrelse, och man söker nu efter fler personer som vill vara med och engagera sig. Man behöver både personer till en ny ordinarie styrelse och hjälp med att ta fram en logotyp.
För att sporra arbetet med att få fram en ny logotyp, så har man utlyst en tävling där man kan skicka in bidrag till kassor@natdykarna.se och där vinnande bidrag kommer få ett pris. Bidrag i tävlingen skall vara inskickade senaste 1 april, och juryn kommer bestå av ordförande och andra personer i dykbranschen.

Läs mer:
http://www.natdykarna.seDenna artikel diskuteras i
forumet

Taggar: SSDF

Av: Pär Ahlgren   Tipsa en vän   Dela på facebook   Twittra   Translate    

« Tillbaka     


Tidigare nyheter

NM i uv-foto avgjord

2010-11-29
NM i uv-foto avgjord
I år var Sverige och SSDF värd för de nordiska mästerskapen i uv-foto. Vinnare i år blev Christian Skauge från Tjøme og Nøtterøy Dykkerklubb i Norge med ..»

Fototävling Människan och havet

2010-11-28
Fototävling Människan och havet
Genom att ladda upp bilder på SvD''s webbsida senast den 31:a november så kan alla delta i Mattias Klums tävling som han anordnar för att väcka uppmärksamhet ..»
2010-11-28
Hurtig bärgad
Bogserbåten Hurtig som sjönk vid kajen i Kynningsrud, Uddevalla, i våras är nu bärgad efter att man tömt bränsletanken och svetsat igen alla luckor. Bärgningen ..»

Jättemarulk fångad

2010-11-25
Jättemarulk fångad
Det var väster om Väderöarna på 180 m djup som båten Vingafjord fångade en ovanligt stor marulk (vet. Lophius piscatorius) på hela 36 kg. Fisken är ingen ..»
Fler nyheter »Tipsa oss »