Namn: Lösen:

Man avled efter dykolycka

Publicerad den 11 oktober 2012  (Läst 7 226 gånger.)

Det var för drygt en vecka sedan som mannen deltog i en vidareutbildning inom dykning som han av någon anledning kom bort från instruktören och sin parkamrat. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde efter femton minuter lokalisera den 45-årige dykaren livlös på botten.

Efter återupplivning på Sahlgrenska sjukhuset fördes mannen till Östra sjukhuset där han avled på onsdagskvällen efter att anhöriga godkänt att de livsuppehållande insatserna skulle avslutas.

Externa länkar:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1092716-man-avliden-efter-dykolyckaDenna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Dykolycka i Sisjön, Göteborg

Taggar:  Dykolycka
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2012-10-06
Dykolycka i Sisjön, Göteborg
Nya uppgifter visar på att den man som fördes till sjukhus efter ett tillbud vid sjön Sisjön idag nu vårdas i tryckkammare. Läs artikeln i sin helthet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15564372.ab Tidigare ..»

Korallrev och dykmedicin i Filippinerna

2012-09-30
Korallrev och dykmedicin i Filippinerna
PRESSRELEASE Hans Örnhagen, en välkänd auktoritet inom dykmedicin och tillika förbundsläkare för SSDF, är det senaste tillskottet till Scuba Travel teamet ..»
2012-09-30
Nytt lagförslag kan påverka svenska vrak
En omfattande revidering av Kulturminneslagen har förberetts under flera år. Bland annat har man tittat på defintionen av fornlämningar, användade av ..»

Polisutredning efter vraksprängning

2012-09-18
Polisutredning efter vraksprängning
Dykförbud råder nu på M/S Luleå då polisen inlett en utredning kring sprängningarna som utfördes utan tillstånd av Anders Sydborgs tidigare bolag Ocean ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »