Namn: Lösen:

Ny VD i Poseidon koncernen

Publicerad den 23 april 2009  (Läst 4 281 gånger.)

Pressrelease
Poseidon Diving Group meddelade idag att dess styrelse har utsett Kurt Sjöblom till koncernens verkställande direktör och styrelseordförande. Styrelsen meddelade samtidigt att Ronny Larsson utses till verkställande direktör och styrelseordförande för Poseidon Diving Systems.

Kurt Sjöblom har sedan september 2006 tjänstgjort som verkställande direktör för Poseidon Diving Systems, där han har fokuserat på återuppbyggnad av distributionsnätverket och utveckling av den nya tekniken för slutna andningssystem genom lanseringen av Poseidon Discovery MkVI. Efter att framgångsrikt ha uppnått CE-märkning av den nya produkten och startat serieproduktion, kommer Sjöblom att efterträdas av Ronny Larsson, vars uppgift blir att utveckla företaget i förhållande till marknadens efterfrågan.

– Styrelsen valde enhälligt Ronny Larsson baserat på hans starka ledaregenskaper och personliga egenskaper samt hans tidigare erfarenheter som chef för en komplex organisation, säger Göran Bernhoff, styrelseordförande för Poseidon-koncernen.

– Med Ronny Larsson som tillskott i ledningsteamet vet vi att vi kommer att kunna växa och hålla jämna steg med marknadskraven samtidigt som vi upprätthåller högsta grad av kvalitet och kostnadskontroll, fortsätter Bernhoff.

Ändringen kommer att äga rum den 1 maj 2009.

För ytterligare information vänligen kontakta
Göran Bernhoff, +46707902468, goran.bernhoff@poseidon.com
Kurt Sjöblom, VD, +46706340552, kurt.sjoblom@poseidon.seRelaterade artiklar
Nu levereras Poseidon Discovery!
Poseidon-RB i tidningen Ny Teknik

Taggar:  Poseidon
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Undervattensrobot återvände efter lyckat uppdrag

2009-04-22
Undervattensrobot återvände efter lyckat uppdrag
Forskare firar det första lyckade uppdraget med en fjärrstyrd undervattensrobot som ska övervaka och samla data om de Australiensiska strömmarna. Roboten ..»

2009-04-20
"Christ of the abyss" vandaliserad
Bronsstatyn som placerades på havsbotten 1954 är ett världskänt landmärke för italien. Nu har statyn utsatts för skadegörelse och man fruktar att det ..»
2009-04-19
Knarkfynd vid dyktävling
-Man har fått upp två paket med 1,5 kilo styck i. Vi misstänker att det är hasch, säger Johan Hallberg vid Norrmalmspolisen. Det misstänkta fyndet ..»

Säkrare utbildning av fritidsdykare

2009-04-16
Säkrare utbildning av fritidsdykare
I första skedet har dykolyckor som skett under sportdykarutbildning studerats. Samtliga av oss kända fatala olyckor som hänt vid kurstillfällen (9 stycken) ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »