Namn: Lösen:

PADI håller ISO-standard

Publicerad den 26 augusti 2008  (Läst 2 438 gånger.)


Tidigare hade inspektörer besökt PADI. Resultatet av deras utförliga granskning blev att de kunde intyga att de tre europeiska PADI-kontoren PADI Europe, PADI International LTD och PADI Nordic alla uppfyller gällande bestämmelser i standarden. Redan tidigare hade PADI fått certifikat på att de uppfyller den EU-standard som ISO-standarden är baserad på.

Mark Caney är vice styrelseordförande för PADI International. Han säger: ”Vi är lyckliga över att ha fått den här oberoende utvärderingen av kvaliteten på utbildningen inom PADI. Certifikatet på att vi uppfyller den här viktiga internationella standarden ger ännu mera styrka åt PADI som varumärke, åt våra instruktörer och åt alla som arbetar i branschen.”

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på
http://www.dyk.netTaggar:  Utmärkelser PADI
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykarna mötte knölvalen under ytan

2008-08-23
Dykarna mötte knölvalen under ytan
De var i Tjuvahålan för att testa nyinköpt utrustning och låg vid ytan och snackade med varandra när valen nyfiket kom intill dem. – Björn skrek att ..»

Oxygène öppnar i Kroatien!

2008-08-22
Oxygène öppnar i Kroatien!
Crikvenica har en 120-årig tradition som turistattraktion, och ligger på den ”Kroatiska Rivieran”. Eftersom staden finns på fastlandet, har man som besökare ..»

Dykolycka vid Näverede kraftverk

2008-08-20
Dykolycka vid Näverede kraftverk
När ambulans och räddningstjänst kom till platsen var personen redan uppe ur vattnet och vid medvetande. Enligt SOS Alarm fastnade en person under ett ..»

Dykare rensar Skellefteälven på farligt skräp

2008-08-20
Dykare rensar Skellefteälven på farligt skräp
Ovanför vattnet är Skellefteälven som rinner genom centrala stan en riktig idyll. Men dom som tittar under ytan vet vad som döljer sig där. - Vi hittar ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »